UFÓ - 6 kilométeres azonosítatlan dögöt vettek videóra. Ehhez mit szólsz?
2013. ápr. 18. 11:04
11/18 anonim válasza:
kitípem a szívét az ufónak ha meglátom!
12/18 anonim válasza:
Erősen fake-gyanús fotó.
Egyébként ki az a Veronika?
13/18 anonim válasza:
Szerintem ez már tuti az inváziós reptoid meg krixkraxi hadsereg! vagy a motherbookdriver!
És igeeeeen, ott van a kérdés végén a "ehhez mit szólsz" című kihívás! Naaa ezt már szeretem! :$
A lumbulábiak majd jól lelézerágyúzzák
14/18 anonim válasza:
Eddig is hiteltelen maszlag volt, amit a pécsistop leközöl, ezután is az lesz.
17/18 anonim válasza:
"Veronka evvel kelsz és evvel fekszel?
És mikor dolgozol?:D"
Minek dolgozzon. Nyilvánvaló, hogy szellemi képességeit tekintve leszázalékolták. Egyébként a kamugyártók is fejlődnek. Rájöttek, hogy unalmasak már az apró kis csészefeljecskék.
18/18 DarkLantern válasza:
Az a 6 kilóméteres dög, a szomstéd Marika néni volt. Összebalhézott az öreg Józsi bával, az meg olyat lekevert neki 6 feles után, hogy föld körüli pályára állt.
Csészealj nem lehetett, most néztem a szekrényben, és megvan az egész szett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!