A földönkívüliek felelösek az emberiség fejlödéséért?
Elméletem szerint az ösemberekel háltak és inteligensebek lettek a gyerekek és felnötként elkezdtek épületeket és szerszámokat készíteni.
Utánna megint eljötek kb ugy 1000 - 2000 év múlva megnézték hogy mire haladtunk és megint háltak emberekel, jött a királyok kora és eljutotunk idáig.
Az utobbi 50 évbe pedig rohamos fejlödés volt, 1930-tòl szerintem rendszeresen háltak emberekel így 1950-ben már voltak 20 éves emberek akik mindig feltaláltak valamit, Albert Einstein tuti földönkívüliektöl származot.
Ez az elmélet alapján már mind idegek leszármazotjai vagyunk.
Minden ember magáért felel szerintem.
Meg a családjáért.
Akik feltaláltak fontos dolgokat, abban biztos vagyok, hogy különleges képességekkel rendelkeznek, amivel más nem.
Én UFO vagyok, de csak UFO-t dugnák. Majd biztos a csoffadt, kétmellű ember nőkhöz nyúlok. Pfffft. UFO sex rulez!!
ON: Amúgy az elméleted nem feltétlenül hülyeség, nézd meg az "Ancien Aliens" sorozatot, ott is van ilyesmiről szó. Persze inkább gén módosítással, mesterséges megtermékenyítéssel.
" Ott van például az evolúciós elmélet. Több cáfolat van rá, mint amennyi bizonyíték. "
Kevesebb bizonyítékról hallottál, mint cáfolatról.
Kérdező, egyetértek veled alapjában véve. Csak ahogy leírtad, az volt enyhén nagyvonalú. A bibliai feljegyzések is tanúsíják a kozmikuslények látogatását, és más őskori leletek, hajdanvolt építnyek nyomai, stb. Ezt ma már a tudományos világ is kezdi elismerni, a Histori TV is foglalkozott vele.
Hogy az ő leszárnazottai vagyunk-e? Feltehetőleg igen. Azt gondolom erről, hogy Ádám és Éva teremtése is valamilyen idegen civilizáció beavatkozása volt. Úgy értem, mikor már megtörtént az evolúciónak az állatok fejlődésében, akkor jöttek, és a maguk génjeivel létrehoztak egy úgynevezett genetikai ugrást. esetleg mutációt. Én nem gondolnám, hogy velük háltak, hanem valami lombikbébi technikára gondolok inkább. Habár, igen, van a Bibliában egy ilyen utalás, hogy az "istenek fiai" látták, hogy a földi asszonyok szépek, velük háltak, stb. Meglehet, hogy mindkét módszer előfordult.
Szerintem a reptoidok és az annuakik a felelősek az emberiség fejlődéséért, hogy felkészítsenek minket majd december 21-ére, amikor a krixkraxi meg lumbulábi birodalom megtámadja a Földet. Ja...most látom, 2013 áprilisa van...
Egyébként biztos inter-dimenziónális transzmitter féregjáraton át jöttek!
Néhány ezotériásról nagyon is el tudom képzelni hogy reptoid, krixkraxi vagy lumbulábi anyától származik, mert ennyi baromsághoz amit összehordanak, csillagászati méretű ostobaság szükségeltetik.
A földönkivüliek származásáról azt gondolom, hogy más, még történelmileg korábbi földönkivüliektől származnak, és így tovább. De valahol le kellett játszódnia egy evolúciónak, vagyis fejlődésnek, a fejlődés motorja pedig az élő anyagban rejlő intelligencia, vagyis a kollektív tudatosság, a mindent egybentartó "rács", vagyis az "Univerzum Virága", amely maga Isten.
(ez a világképem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!