Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO repült a vulkánba! Mit...

UFO repült a vulkánba! Mit akarhatott ott?

Figyelt kérdés

Én még ilyent nem láttam ! Lehet átjáró a belső földbe ?

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=nO1VFsHBpXE

2013. ápr. 15. 19:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Édes Istenem
2013. ápr. 15. 21:34
 12/17 Shai-Hulud ***** válasza:
91%

"A tudósok egyelőre nem tudják, honnan érkezett az égi tünemény, de a helyiek egy földön kívüli civilizáció küldöttének tartják."

Hát persze. Azok a hülye tudósok, akik éveken át tanultak mint állat, diplomáztak, doktoráltak, kutató munkát végeztek, új és újabb dolgokat tanulmányoztak, elméleteket állítottak fel, megvitatták, cáfolták, érveltek - na ezeknek fogalmuk nincs, hogy mi is lehetett.

Viszont jött Fernando López helyi gazdálkodó, aki írni ugyan nem tud, és eddig csak a két tehenét ismerte közelebbről, valamint a neje palacsintasütőjét mint ismeretlen repülő tárgyat, azonnal rávágta, hogy "Ez itt kérem egy földön kívüli civilizáció küldötte".

FANTASZTIKUS!

"A Popocatepeti vulkán környékén egyébként se szeri, se száma az ufó-észleléseknek,"

Micsoda környék! Én nem is értem, hogy miért nem ott él a világ összes ufológusa?

"a mexikóiak lassan már fel sem kapják a fejüket, ha ismeretlen eredetű, fénylő repülő testet látnak,"

Egy aktív vulkán környékén mondjuk ez nem meglepő.

"de ez a mostani felvétel megdöbbentő, mert a fénylő tárgy egyenesen a forró lávába érkezett."

Na akkor ebből se lesz kapcsolatfelvétel.

2013. ápr. 15. 22:10
 13/17 A kérdező kommentje:
Utolsó, neked túl sok szabadidőd van -.-
2013. ápr. 15. 22:15
 14/17 Shai-Hulud ***** válasza:
Miből gondolod? Én voltam az egyetlen, aki elolvasta a cikket? :-)
2013. ápr. 15. 22:20
 15/17 Shai-Hulud ***** válasza:
Melyik részével nem értesz egyet?
2013. ápr. 15. 22:35
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Öngyilkos lett, mert rájött hogy az emberiség ostobasága határtalan...
2013. ápr. 16. 06:56
 17/17 anonim válasza:
szerintem meg odaszerkesztették, hogy legyen min gondolkozni a szellemileg sérült embereknek
2013. máj. 16. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!