Mi a véleményetek, erről a dokumentumfilmről?
Há azért Nick Pope nem egy idióta ember és nem is akárhol dolgozott.
Amúgy ezek legalább utána jártak az adott esetnek, dokumentálják és feljegyzetelik, nem úgy mint itt a sok birka aki beírja hogy ez egy sz*r de állítom egy esetnek sem jártak komolyabban utána :)
GeorgeAdamski!
Teljes mértékbe egyet értek veled!
A kormány főz, a média tálal, a nép megeszi!
Nick Pope kiemelkedően fontos ember!
De ő csak még mindig egy, a számtalan tiszteletre méltó,
egyénből!
Én nem szeretek személyeskedni, és még inkább nem szeretek
leszólni senkit, de én nagyon örülnék ha az emberek egy
kicsit befogadóbak lennének!
Persze vannak fanatikusok, azok nem érdekelnek!
De nem kellene mindenkit ufo bolondnak tartani.
De én nem haragszom senkire, mivel nem lehetünk egyformák!
Kedves kérdező.
Ezek a filmek nem tudományosak.
Ne érts félre, én azt hiszem, járt már földönkívüli élőlény a földön. Roswell-nél is történt valami amit eltusoltak.
De ezeket a filmeket, nem tudósok, és nem is rendes oknyomozó riporterek készítik.
Mert mi is az igazság? Ki tudja. De egyetlen project-ről tudok, maiben valóban részt vettek tudósok is, az pedig a "Blue Book project". Abban azt állítják nincs földönkívüli technológia a légterünkben.
Ez hitelesnek mondható----lenne, ha nem lett volna egy Roswell-i kimagyarázás, elferdítés.
Valószínnek tartom, hogy aprojecten dolgozók csak olyan infót kaptak ami semmit sem bizonyít.
Nem azt állítom, hogy Roswell-nél valóban idegen űrhajó zuhant le, de hogy egy meteorológiai ballon volt, azt nem hiszem el.
Utolsó!
Mert a tudósok nagy része nem foglalkozik az ufó kérdéssel! Mondjuk láttam már olyat, amiben csillagász és orvos is részt vett, de arra meg azt mondja a szkeptikus hogy hülye, idióta csak a pénz miatt csinálja stb....
"Valószínnek tartom, hogy a projecten dolgozók csak olyan infót kaptak ami semmit sem bizonyít. "
Szerintem pont hogy kaptak olyat is, de nem merték elárulni , bevallani és végül titok maradt!
Ha nem találnak semmi idegen bizonyítékot, akkor miért maradt jó ideig titkos ez a project és miért foglalkoztak vele több évig? ha valami nincs, és nem létezik azzal minek foglalkoznának éveken keresztül, nem illogikátlan?
Az az igazság, h én se szívesen csinálnék magamból
bohócot!
Ami azt illeti igen is komoly tudással rendelkező
szakemberek vizsgálódnak,
a csaknem nevetségesnek beállított "ufo" témával kapcsolatos tényekben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!