Mi a véleményed erről a dokumentumfilmről?
http://www.youtube.com/watch?v=C3ISJi5-Glg
kérem csak az írjon aki végignézte
kb 40perces
ha vki azt írja hogy sz ar meg hülyeség,oké,de akkor értelmesen fejtse ki hogy MIÉRT
Elgondolkodtató. Túl sokat nem tudok amúgy hozzászólni.:D
Jó, és érdekes volt.
(Végignéztem. Az egészet.) Én azt kívánom, bárcsak valami ilyesmi igaz lenne... és ha igaz, bebizonyosodik, mennyire hülyék az emberek... és ami általában foglalkoztatja e bolygó embereit (hogy űrbéli szemszögbe helyezzem a dolgot) mennyire naiv és kishitű.
Én szeretném hinni, hogy valami sokkal nagyobb dolog részei vagyunk vagy legalább a bolygó, amin élünk.
Az a baj, hogy mi, akik jútyúbon látjuk ezt, sokadik és végső nézői vagyunk a dolognak. Kapunk valamit, ami oscar-díjas sci-fi történet lehetne, és nem lehet dönteni, mi igaz és mi nem az. Egy ilyen filmtől azt kapjuk, amit a szerkesztő-rendező ad nekünk, és erre még rájön a magyar szinkron, ami egy-két esetben katasztrófa... (Szépen beszél magyarul; de ki tudja, mit mond oroszul?)
Másrészről a film más szemszögbe helyezi Hitler Németországát. Jó, oké, elismerem, ez személyes, mert ritkán hittem a történelemkönyvnek.
A kérdésre visszatérve a rövid válasz:
Lelkesítő. És köszi, hogy láthattam ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!