Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szólnátok hogy ha kiderüln...

Mit szólnátok hogy ha kiderülne hogy idegenek vannak köztünk? (lent több infó)

Figyelt kérdés
Hogy ha a kormányok napvilágra hoznák pl azt hogy az emberiség negyede idegen? Csak emberi formát vettek fel? Akkor mit csinálnál ki mernél menni az utszára? Vagy mint ha nem történt volna semmi sem élnéd tovább az életed?

2013. ápr. 5. 07:59
1 2
 11/20 Dalek Traak ***** válasza:
Erre csak annyit mondanék: LEBUKTUNK!!
2013. ápr. 5. 20:15
 12/20 anonim ***** válasza:
utolsó ezt ugye viccnek szántad ? :)
2013. ápr. 5. 21:46
 13/20 anonim ***** válasza:
gondolom igen :)
2013. ápr. 5. 21:46
 14/20 anonim ***** válasza:
azt utszára nem,csak az utcára
2013. ápr. 6. 17:47
 15/20 Evele123 ***** válasza:

Meg fogtok lepődni (vagy nem), de a kérdező valós dolgot feszeget. Zenei példát tudok rá mondani, mert a művészek között elég sok az idegen lelkű ember. Régebben pedzegettem én is ezt a témát, de nem sokan gondolnak bele / hiszik el a valóságtartalmát. Néhány zene, amiben utalás van erről:

Ákos: Idelenn idegen; Láss bennem mást

Unisex (Kósa Ivett): 2 Nap kel fel

Ágnes Vanilla: a Gömb

Edda (Pataky Attila): Csillagúton jöttem.

Hát ennyi meg egy bambi...

2013. ápr. 7. 12:33
 16/20 anonim ***** válasza:

Remélem csak viccelsz! Bár Pataky telitalálat azt el kell ismernem. :D

A metafóra esetleg allegória mond neked valamit?

Azzal tisztában vagy, hogy a költészetben, vagy jelen esetben dalszövegírásban nem az információközlés az elsődleges cél?

2013. ápr. 7. 12:57
 17/20 Wadmalac ***** válasza:

HA itt vannak és kiderül, mi lesz?

Mi lenne? Háború. Olyan méghozzá, amit esélyünk sincs megnyerni.

HA.

2013. ápr. 9. 11:45
 18/20 Evele123 ***** válasza:

HA a földönkívüliek közöttünk lennének és az lenne a céljuk, hogy kiirtsák az emberiséget, néhány másodperc alatt megtették volna, porrá rombolhatták volna az egész bolygót. De nem ez a céljuk, sokkal inkább az, hogy felemelni az emberiséget "egy szinttel feljebb".

Egyedül a tepsifejű földönkívüliektől kell tartani, azok a rossz oldalon állnak, ők jelentik a veszélyt az emberek számára. Még szerencse, hogy a jók nem hagyják ezt annyiban és az emberekért harcolnak a mindennapok színfalai mögött...

2013. ápr. 9. 13:10
 19/20 anonim ***** válasza:

Megmondom őszintén számomra még a napi politikai események mögötti mozgatóerők felismerése is nehéz. Éppen ezért mindig nagy csodálattal adózom a fenthez hasonló beírásoknak.

Még nem találtunk arra sem bizonyítékot, hogy bárhol a Földön kívül létezik élet -nem intelligens, hanem úgy egyáltalán-. Azt végképp nem tudhatjuk, hogy itt a Földön vannak-e földönkívüliek. Ebből következően a kinézetüket sem ismerhetjük.

A fentiek fényben azt kijelenteni, hogy a tepsifejűek nem elpusztítani, hanem "felemelni" akarnak, egy "csöppet" légbőlkapottnak érzem. :)

2013. ápr. 9. 14:35
 20/20 Wadmalac ***** válasza:
Tepsifejűeket én csak a Battle: Los Angeles-ben láttam. Azok spec rosszfiúk voltak, de mintha az egy sci-fi lett volna. :)
2013. ápr. 9. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!