Mit szólnátok hogy ha kiderülne hogy idegenek vannak köztünk? (lent több infó)
Meg fogtok lepődni (vagy nem), de a kérdező valós dolgot feszeget. Zenei példát tudok rá mondani, mert a művészek között elég sok az idegen lelkű ember. Régebben pedzegettem én is ezt a témát, de nem sokan gondolnak bele / hiszik el a valóságtartalmát. Néhány zene, amiben utalás van erről:
Ákos: Idelenn idegen; Láss bennem mást
Unisex (Kósa Ivett): 2 Nap kel fel
Ágnes Vanilla: a Gömb
Edda (Pataky Attila): Csillagúton jöttem.
Hát ennyi meg egy bambi...
Remélem csak viccelsz! Bár Pataky telitalálat azt el kell ismernem. :D
A metafóra esetleg allegória mond neked valamit?
Azzal tisztában vagy, hogy a költészetben, vagy jelen esetben dalszövegírásban nem az információközlés az elsődleges cél?
HA itt vannak és kiderül, mi lesz?
Mi lenne? Háború. Olyan méghozzá, amit esélyünk sincs megnyerni.
HA.
HA a földönkívüliek közöttünk lennének és az lenne a céljuk, hogy kiirtsák az emberiséget, néhány másodperc alatt megtették volna, porrá rombolhatták volna az egész bolygót. De nem ez a céljuk, sokkal inkább az, hogy felemelni az emberiséget "egy szinttel feljebb".
Egyedül a tepsifejű földönkívüliektől kell tartani, azok a rossz oldalon állnak, ők jelentik a veszélyt az emberek számára. Még szerencse, hogy a jók nem hagyják ezt annyiban és az emberekért harcolnak a mindennapok színfalai mögött...
Megmondom őszintén számomra még a napi politikai események mögötti mozgatóerők felismerése is nehéz. Éppen ezért mindig nagy csodálattal adózom a fenthez hasonló beírásoknak.
Még nem találtunk arra sem bizonyítékot, hogy bárhol a Földön kívül létezik élet -nem intelligens, hanem úgy egyáltalán-. Azt végképp nem tudhatjuk, hogy itt a Földön vannak-e földönkívüliek. Ebből következően a kinézetüket sem ismerhetjük.
A fentiek fényben azt kijelenteni, hogy a tepsifejűek nem elpusztítani, hanem "felemelni" akarnak, egy "csöppet" légbőlkapottnak érzem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!