Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit tegyek most?

Mit tegyek most?

Figyelt kérdés

Soha nem találkozhatunk idegen lényekkel, mert a közelünkben egy értelmes életnek otthont nyújtó idegen bolygó sincs. Ők se jöhetnek ide hozzánk.

Nincs értelme az életnek és a civilizációnknak...

Én meg megölöm magam.

2013. ápr. 4. 12:02
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

1. Már elég régóta itt van pár kül fajta földönkívüli.

2. Igen, az emberek nagyon hülyék, de remélük változni fog minden...

2013. ápr. 4. 12:13
 2/19 A kérdező kommentje:
Nincs már semmi értelme az életemnek, ennyi...
2013. ápr. 4. 12:22
 3/19 anonim ***** válasza:
65%
Akkor öld meg magad, pápá.
2013. ápr. 4. 12:25
 4/19 A kérdező kommentje:
Egy pusztuló világban élek, meg is ölöm magam.
2013. ápr. 4. 12:27
 5/19 anonim ***** válasza:

1, Nem tudhatod biztosra, így van-e.

2, Ha nincs is élet máshol a Földön kívül, azért itt van, még ha nem is túl értelmes.

3, Ha megölöd magad, a helyzet nem változik. :D

2013. ápr. 4. 12:38
 6/19 anonim ***** válasza:

Fogd fel úgy,hogy csak a jelenlegi életed van és az a célod,hogy elégedett légy az életeddel.Mit nyersz azzal,ha eldobod magadtól?

Egészséges vagy?Ha igen,szinte bármit megtehetsz.Inkább kezdj új életet,olvass sokat,változtass,kerüld el a negatív embereket.Akár menj világgá.Még az is jobb,mint az öngyilkosság.Tapasztalatból írom,voltam én is ilyen lelkiállapotban és még beteg is vagyok,de nem tettem meg és azóta mindent megváltoztattam magam körül.Sok sikert.

2013. ápr. 4. 12:43
 7/19 anonim ***** válasza:
1 hülyével kevesebb.
2013. ápr. 4. 13:01
 8/19 Antimod ***** válasza:

Nagyon valószínű, hogy az ún. földönkívüliek nem egy idegen bolygóról, hanem egy eltérő univerzumból érkeznek, amely számunkra láthatatlan és még elérhetetlen.

Eggyel kevesebb ok, hogy megöld magad.

2013. ápr. 4. 13:02
 9/19 Wadmalac ***** válasza:

"Soha nem találkozhatunk idegen lényekkel, mert a közelünkben egy értelmes életnek otthont nyújtó idegen bolygó sincs."

Ki mondta? Épp most találtak épp a legközelebb lévő naprendszerekben Föld-típusú exobolygókat.

"Ők se jöhetnek ide hozzánk."

Mert? És ha az ő Einsteinjük óta többszáz évet fejlődött a fizikatudomány? Az, hogy ma még nem álltak oda a pápa mellé integetni, nem jelent semmit.

"Nincs értelme az életnek és a civilizációnknak..."

Az elsőnek te adjál valamit, a másodiknak, ha neked nem megy, majd mi adunk. Ha tényleg "egyedül vagyunk" (ami sztem kizárt), akkor az már épp elég ok, hogy ne nyírjuk ki a civilizációnkat, mint egyetlen létezőt.

"Én meg megölöm magam."

Hát ha a felsorolt okokból, akkor Darwin-díjas hulla leszel.

2013. ápr. 4. 13:10
 10/19 A kérdező kommentje:
Évek kérdése hogy kitörjön a harmadik világháború, az időjárás csak rosszabbodni fog. Kihalunk, ennyi a civilizációnknak, és senki nem fog emlékezni ránk...
2013. ápr. 4. 14:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!