A legdurvább UFO észlelések Márciusban. Ez mennyire dúrva? Melyik fajt ismerted fel?
"Miért ilyen homályos életlenek a képek 2013 ba??"
Mit gondolsz, mindenki full hd-s videó kamerával rohangászik az utcán? Nekem a legjobb kamerám a 480p-s androidos. Szerinted azzal milyen képet veszek?
Ma, a tökéletes CGI grafikák korában számomra az éles felvételek azok, amik helyből gyanúsak.
Meg kell nézni, hány éles, jó videó van fenn a neten F-117-ről civil utcaemberétől vagy más, még ritkább, kísérleti típusokról. Azokkal sem lehet Dunát rekeszteni. A gömbvillám elismerten létező, bár ritka jelenség, még sincs róla egyetlen jó videó sem, tehát az elmosódott, vacak felvételek nem érvek a nemlétezésre.
Aztán hogy az ott a felvételen csalás, lufi vagy a kicsi szürkék, az továbbra is nyitott kérdés. Mindenesetre igazi szkeptikusként a kategorikus szkepticizmus igazában is kételkedem. :)
Hát egy olyan ufószakértő, aki keni vágja az idegen lények űrhajóinak kinézetét és azok álcázóját és tudja, hogy melyik mikor szokott ide jönni és hova, az tudja ezt. Attól kérdem.
Én nem tudok napi 8-10 órát ilyen videok bogarászásával tőlteni csak 2-őt.
"Hát egy olyan ufószakértő, aki keni vágja az idegen lények űrhajóinak kinézetét és azok álcázóját és tudja, hogy melyik mikor szokott ide jönni és hova, az tudja ezt. Attól kérdem. "
Én már attól az ufószakértőtől is lepetézek, aki az űrhajóikat felismeri. De akit az álcázók sem vernek át az tuti nagy mágus lehet. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!