Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Az UFÓ észlelések hány %-a...

Az UFÓ észlelések hány %-a lehet valódi?

Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 16:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Lehet, hogy valódiak, de az is biztos, hogy csak repülő, v. meteorológiai ballon amit látnak, csak ezt nem bírják felfogni. De más dolgokat is láthatnak, de nekik az földönkívüli...
2013. febr. 21. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:

Amit nem próbálnak magyarázni meteorral, fura időjárás jelenséggel az 99%, hogy fake.

De UFO jelenség ugye sok féle lehet. Pl. kísérleti repülő, főleg akkor, ha nincs jogosultsága az adott ország területén tartózkodnia. xD Most is leszedtek egy izraeli drónt.

Szóval az emberek nem csípnék, ha tudnák, felettük szuperfegyverek, pusztító bombákkal, rakétákkal repkednek kedvükre, ezért nevetségessé teszik a témát, meg hülyeségekkel magyarázkodnak.

És jól nevel gyermek lévén mindenki helyeslően bólogat nekik.

Hm..de pont ezért, erről nincs valós adat.

De szerintem a fele simán.

2013. febr. 21. 16:45
 3/11 anonim ***** válasza:

*nevelt

Az még lemaradt, hogy szerintem főleg a régebbiek: 40-es, 50-es, 60-as évekbeli észlelések nagyobb számban valódiak. Mielőtt még túl divatossá nem vált volna az egész. Persze attól még ma is előfordulhat gyakran, de úgy gondolom erre már vigyáznak ill. ha olyan, tesznek róla, a szemtanúk ne fecsegjenek.

2013. febr. 21. 16:48
 4/11 anonim válasza:
szerintem akadnak , de én úgy gondolom hogy régebben sokkal több volt.
2013. febr. 21. 17:18
 5/11 Shai-Hulud ***** válasza:

Csak az ELSŐ észlelés volt valódi.

Azóta a földönkívüliek messze menekültek tőlünk.

2013. febr. 21. 17:21
 6/11 anonim ***** válasza:
Sokan még mindig nincsenek tisztában az UFO szó jelentésével.Sokaknak az UFO észlelések egyböl földönkívülieket jelentenek.Az UFO azonosítatlan repülö tárgyat jelent, tehát lehet az meteor, ürszemét, titkos repülögépek vagy esetleg idegen ürhajók.
2013. febr. 21. 20:47
 7/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, az UFÓ az idegenlényt vagy űrhajót jelet. Még a jeletését se ismered :-lol
2013. febr. 21. 23:43
 8/11 anonim ***** válasza:
Te nem ismered a jelentését.Az UFO(unidentified flying object) azonosítatlan repülö tárgyat jelent.Ha nem hiszed nézz utána. LoL
2013. febr. 22. 08:41
 9/11 anonim ***** válasza:
szerintem az ufo észlelések 60% igaz, valódi!!!
2013. febr. 22. 14:27
 10/11 A kérdező kommentje:

8-as jobb ha tőlem tudod, az UFO szón kifejezetten az idegeneket értjük, lehet az lény vagy űrhajó is.

Én megoszlásokra vagyok kíváncsi pl 60%, amit az utolsó mondott. Szerintem 85% -+ 15% hibatartomány.

2013. febr. 22. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!