Az UFÓ észlelések hány %-a lehet valódi?
Amit nem próbálnak magyarázni meteorral, fura időjárás jelenséggel az 99%, hogy fake.
De UFO jelenség ugye sok féle lehet. Pl. kísérleti repülő, főleg akkor, ha nincs jogosultsága az adott ország területén tartózkodnia. xD Most is leszedtek egy izraeli drónt.
Szóval az emberek nem csípnék, ha tudnák, felettük szuperfegyverek, pusztító bombákkal, rakétákkal repkednek kedvükre, ezért nevetségessé teszik a témát, meg hülyeségekkel magyarázkodnak.
És jól nevel gyermek lévén mindenki helyeslően bólogat nekik.
Hm..de pont ezért, erről nincs valós adat.
De szerintem a fele simán.
*nevelt
Az még lemaradt, hogy szerintem főleg a régebbiek: 40-es, 50-es, 60-as évekbeli észlelések nagyobb számban valódiak. Mielőtt még túl divatossá nem vált volna az egész. Persze attól még ma is előfordulhat gyakran, de úgy gondolom erre már vigyáznak ill. ha olyan, tesznek róla, a szemtanúk ne fecsegjenek.
Csak az ELSŐ észlelés volt valódi.
Azóta a földönkívüliek messze menekültek tőlünk.
8-as jobb ha tőlem tudod, az UFO szón kifejezetten az idegeneket értjük, lehet az lény vagy űrhajó is.
Én megoszlásokra vagyok kíváncsi pl 60%, amit az utolsó mondott. Szerintem 85% -+ 15% hibatartomány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!