Leonardó da Vincsi földönkívüliektől szereszte a tudását?
Tegnap az Ősi idegenek (Ancient aliens) című nagysikerű sorozatot néztem, amelyben kifejtették, miszerint valószínű hogy Leonardó kiskorában egy barlangban egy földönkívüli találkozás során kialakult életreszóló kapcsolatból szerezte az összes tudását.
Egy barlangot írt le, ami lehet egy földön parkoló UFÓ is ! Leírt olyan lényeket amik az idegenekhez hasonlítanak és nem emberekre. nagyon pontosan ábrázólta az embereket, akkor miért elnyúlt (annunaki) koponyákkal és reptoid fejekkel írta le azt a találkozást ? Mert ő idegenekkel találkozott. Nézd meg a filmet sok érdekességről lebbenti le a fátylat : http://www.youtube.com/watch?v=TPCszYhUPxc
22:25-nél van az elnyúlt annunaki koponya.
Így már minden világos hogy miért volt Leonardó kora géniusza?
"Számomra egyedül az világos, hogy te biztos nem leszel ennek a kornak a géniusza."
A kérdező felvázolt egy lehetséges magyarázatot, melyhez még bizonyítékot is csatolt, erre te megpróbálod megcáfolni egy nevetséges csúfolódással. Ugye te sem gondoltad komolyan? Élném már meg azt, hogy a magadfajták eltöltenek annyi idő a témák tanulmányozásával, mint amennyit ítélkezésre pocsékolnak. Belőled egészen biztosan nem lesz géniusz, mert a géniusz minden szinten megkérdőjelezi a körülötte lévő világot. De te nem hogy megkérdőjelezed, még annyira is azonosulsz vele, hogy képes vagy másokat sértegetni a védelmében. Te robot!
#13: Jogos a beszólás a beszólásra, ám:
>melyhez még bizonyítékot is csatolt
Nem tudom, hogy te melyik párhuzamos világban élsz, de ebben a miénkben egy gagyi ál-dokumentumfilm nem számít éppenséggel bizonyítéknak :)
>Te robot!
Már megint ez a butaság: más a véleménye -> programozott robot.
Most az jönne, hogy neked nincs véleményed meg álláspontod, de kímélj meg ettől. Kösz.
Megpróbáltam megcáfolni? Légy szíves ne írj olyat, ami nem történt meg, elég szánalmas módja annak, hogy elfogadtasd a mondanivalódat.
Ha megakartam volna ezt cáfolni, akkor észérvek igen hosszú sorát írtam volna le, de az itteni emberekre felesleges pazarolni ilyesmivel az időt, mivel egyből lenézitek azt, aki nem ért egyet veletek, én csak szimplán viszonzom ezt a fajta hozzáállást, miközben jókat nevetek rajtatok.
A téma tanulmányozásáról meg annyit, hogy csak azért mert az interneten olvastál pár dolgot, még nem jelenti azt, hogy ténylegesen több is lett a tudásod.
És én is megkérdőjelezek dolgokat, például azon emberek épelméjűségét, akik egy ilyen videót látva már egyből készpénznek veszik azt.
Mellesleg akik mindent megkérdőjeleznek, azok a filozófusok, én pedig nem vagyok az.
Bár az tény, hogy az ókor géniuszai egyben filozófusok is voltak, de ez mára már megváltozott.
Leonardo da Pincsi! Még jó hogy nem ezt írtad!
Amikor megláttam így a nevet leírva, hogy Vincsi majd besz×rtam a röhögéstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!