Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Egy 63 éve kelt UFO-akta...

Egy 63 éve kelt UFO-akta miatt magyarázkodik saját honlapján az FBI. Nem gyanús neked?

Figyelt kérdés

Az FBI aki csípőből visszautasít mindent ami az UFO-kkal kapcsolatos, most mégis magyarázkodik vajon miért ? Szerintem tudják, hogy mély igazság van az esetben és ezzel akarják a kirabbanó botrányt jóelőre cáfolni. Szerinted?

[link]

2013. márc. 31. 22:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"Még mindig várok egy naggggyon meggyőző linket. Mert képtelen vagyok ratalalni, melyik az a fotó/videó, ami ilyen sok embert buvkorebe tud ejteni"

Tessék : [link]

2013. ápr. 4. 21:50
 12/25 anonim ***** válasza:
We <3 paranormal! :'D
2013. ápr. 4. 22:18
 13/25 A kérdező kommentje:
A paranormal egy nagyon jó oldal, összegző ezotérikus. Milyen linket akarsz Népszabadság ? Kiskegyed ?CKM ? Playboy?
2013. ápr. 4. 22:21
 14/25 anonim ***** válasza:
Inkább az utóbbiak. Nem allitasokrol szeretnek olvasni. Én is dolgoztam 3 évig egy reptoiddal, na? Hadd ne bongesszek at 200 meganyi cikket. Ott elment a kedvem, mikor megláttam a Roswell szót. Olvass vissza. Linkelj egyetlen franko képet, vagy videót. Te vagy a téma szakértője, engem kell meggyőzni. Bizonyára sz@rasig van tömve a hdd-d ilyenekkel. Ha azt kerdezned, hogy milyen pályán keringenek a bolygók, te is huznad a szad, ha belinkelnem neked Newton és Einstein összes írását, ahelyett, h azt mondanám, ellipszis, tessék itt van pár animáció, hogy megertsd, ugye? Miért van ennyi gyalogszinapszis a világban?
2013. ápr. 5. 01:34
 15/25 A kérdező kommentje:
Én már tudom Einstein & Newton összes írását ! Azért linkelek egy ilyen összefoglaló cikket, mert pont nem akarom, hogy egyenként keresd meg a neten. Időt & energiját takarítok meg neked gyerek -.-
2013. ápr. 5. 01:38
 16/25 anonim ***** válasza:

Soroljam a linkelt szenzációs cikkel szembeni kétségeket?

-azt írja, három repülő csészealjat és annak utasait gyűjtötte be az amerikai Légierő

Azt írja. Én is írhatok akármit.

-hatvanhárom éves digitalizált irat,

Már megint csak a kokorszakbol. Olvass vissza! Ha köztünk élnek, miért ez a legutosebb bizonyíték?

-szerzője a Légierőtől szerzett információkra hivatkozva arról tájékoztatja felettesét

Ez detto olyan, mint a hires NASA kiszivarogtato, olvass vissza.

-egy Guy Hottel nevű különleges ügynöktől származik, aki saját állítása szerint az amerikai Légierő (Air Force) egyik nyomozójától szerezte azokat az információkat,

Na tessék. Unokatesom nagybatyjanak az egyik haverjanak a kormányszóvivő rokona. Olvass vissza.

-azt állítja

Ahha.

-Mr. (…) adatközlő szerint

Ahha. Na és, ha más szerint máshogy volt? Minden csupa homály. Olvass vissza.

- több sajtóorgánum is úgy kommentálta,

Ahha. A sajtó soha sem fúj fel semmit.

Szóval egy szkeptikust ez nem fog meggyőzni. Mit gondolsz, miért kerek éles fotót, videót? 21-ik században mindenki fenykepezos teloval rohangal. Olvass vissza, de figyelmesen, és gyozz meg. Ezek az infok fos értékűek. Anyamnak egész könyvtára van a témáról, fujom a légy alakú arany repulomodelltol kezdve az összes Däniken fejtegetest az indián urhajo-otletig, sőt mannagepig.

Most már érted, miért kértem, amit?

2013. ápr. 5. 01:58
 17/25 anonim ***** válasza:

Köszi apu! Akkor elmagyaraznad nekem, honnantol nem alkalmazható a newtoni fizika, hol lép be az einsteini, s a szamitasokbeli különbségeket? Apu.

Irasod minőségét tekintve nem vagy a meggyőző érvek nagymestere, igaz? Ha még a kérdéseimet sem tudtad értelmezni az első hsz-emnel, vagy szándékosan titkolozol? Átfogó kép? Ehh. A gyerekek már csak ilyen kíváncsiak, tudod, apu, válaszokat szeretnének.

2013. ápr. 5. 02:05
 18/25 anonim válasza:

"2 csoportra osztható ez, A, elhiszi élből amit olvas,lát,hall, B, meg elutasítja élből. (..)"

Darwin dijas a logikád :D

2013. ápr. 6. 14:06
 19/25 anonim ***** válasza:

"Én már tudom Einstein & Newton összes írását ! "

Imádom ezeket az önjelölt zseniket. XD

Mérnöktan hallgatóként még a Newtoni fizikát azért megértem, de az Einstein félébe még bele kezdenem sem lenne értelme.

2013. ápr. 6. 20:40
 20/25 A kérdező kommentje:

"Mérnöktan hallgatóként még a Newtoni fizikát azért megértem, de az Einstein félébe még bele kezdenem sem lenne értelme."

Hát neked nem is, eszt elismerem ! -.-

"Köszi apu! Akkor elmagyaraznad nekem, honnantol nem alkalmazható a newtoni fizika, hol lép be az einsteini, s a szamitasokbeli különbségeket? Apu. "

Ha még szt sem tutod minek jársz ide ?? Komolyan mondom fiam, gondold át az életed és keress másik rovatot.

2013. ápr. 6. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!