Egy 63 éve kelt UFO-akta miatt magyarázkodik saját honlapján az FBI. Nem gyanús neked?
Az FBI aki csípőből visszautasít mindent ami az UFO-kkal kapcsolatos, most mégis magyarázkodik vajon miért ? Szerintem tudják, hogy mély igazság van az esetben és ezzel akarják a kirabbanó botrányt jóelőre cáfolni. Szerinted?
"Még mindig várok egy naggggyon meggyőző linket. Mert képtelen vagyok ratalalni, melyik az a fotó/videó, ami ilyen sok embert buvkorebe tud ejteni"
Tessék : [link]
Soroljam a linkelt szenzációs cikkel szembeni kétségeket?
-azt írja, három repülő csészealjat és annak utasait gyűjtötte be az amerikai Légierő
Azt írja. Én is írhatok akármit.
-hatvanhárom éves digitalizált irat,
Már megint csak a kokorszakbol. Olvass vissza! Ha köztünk élnek, miért ez a legutosebb bizonyíték?
-szerzője a Légierőtől szerzett információkra hivatkozva arról tájékoztatja felettesét
Ez detto olyan, mint a hires NASA kiszivarogtato, olvass vissza.
-egy Guy Hottel nevű különleges ügynöktől származik, aki saját állítása szerint az amerikai Légierő (Air Force) egyik nyomozójától szerezte azokat az információkat,
Na tessék. Unokatesom nagybatyjanak az egyik haverjanak a kormányszóvivő rokona. Olvass vissza.
-azt állítja
Ahha.
-Mr. (…) adatközlő szerint
Ahha. Na és, ha más szerint máshogy volt? Minden csupa homály. Olvass vissza.
- több sajtóorgánum is úgy kommentálta,
Ahha. A sajtó soha sem fúj fel semmit.
Szóval egy szkeptikust ez nem fog meggyőzni. Mit gondolsz, miért kerek éles fotót, videót? 21-ik században mindenki fenykepezos teloval rohangal. Olvass vissza, de figyelmesen, és gyozz meg. Ezek az infok fos értékűek. Anyamnak egész könyvtára van a témáról, fujom a légy alakú arany repulomodelltol kezdve az összes Däniken fejtegetest az indián urhajo-otletig, sőt mannagepig.
Most már érted, miért kértem, amit?
Köszi apu! Akkor elmagyaraznad nekem, honnantol nem alkalmazható a newtoni fizika, hol lép be az einsteini, s a szamitasokbeli különbségeket? Apu.
Irasod minőségét tekintve nem vagy a meggyőző érvek nagymestere, igaz? Ha még a kérdéseimet sem tudtad értelmezni az első hsz-emnel, vagy szándékosan titkolozol? Átfogó kép? Ehh. A gyerekek már csak ilyen kíváncsiak, tudod, apu, válaszokat szeretnének.
"2 csoportra osztható ez, A, elhiszi élből amit olvas,lát,hall, B, meg elutasítja élből. (..)"
Darwin dijas a logikád :D
"Én már tudom Einstein & Newton összes írását ! "
Imádom ezeket az önjelölt zseniket. XD
Mérnöktan hallgatóként még a Newtoni fizikát azért megértem, de az Einstein félébe még bele kezdenem sem lenne értelme.
"Mérnöktan hallgatóként még a Newtoni fizikát azért megértem, de az Einstein félébe még bele kezdenem sem lenne értelme."
Hát neked nem is, eszt elismerem ! -.-
"Köszi apu! Akkor elmagyaraznad nekem, honnantol nem alkalmazható a newtoni fizika, hol lép be az einsteini, s a szamitasokbeli különbségeket? Apu. "
Ha még szt sem tutod minek jársz ide ?? Komolyan mondom fiam, gondold át az életed és keress másik rovatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!