Magyarország felett fotózott UFO-t egy katonai pilóta. Szkeptikusok ehhez mit szóltók?
Sokszor ágálnak a szkeptikusok, hogy katonák miér nem fényképeznek UFÓKat ? Hát tessék ! Bár igen sok katona fényképez le ufót, ez az eset egy újonnan kiderült példánya ennek és igen érdekes. Tanulságos eset ! Melyik faj űrhajója lehetett az magyarország felett?
"Melyik faj űrhajója lehetett az magyarország felett?"
Legnagyobb valószínüség szerint az emberi fajé. Most boldog vagy, te antiszkeptikus fantázialény...
Őszintén áruld el, hogy mit látsz a képen? Fizikus vagy, akkor fel kell tudnod ismerned!
Hogy UFO lenne? Azok létezését nem kell bizonygatnod a szkeptikusoknak, mert nem mondják, hogy olyan nincs. Csak azt, hogy az UFÓ-észlelések közel sem biztos, hogy idegen lényekhez köthető, illetve valósak lennének mind.
"De ez speciel szerintem egy bálna meg egy cserép petúnia."
Megnyerted a versenyt :D
http://www.youtube.com/watch?v=l7YL-FK4TXA
Ez amúgy sokkal izgibb.
Veronika annyi kérdést tesz itt fel, hogy bűnügyi pszichológus barátommal elemeztettem a kérdéseit. Nos, szerinte:
Veronika nem lány, 15 és 20 év közötti, mániákusan ufóhívő, intoleráns, és hirtelen fellobbanó természet
:D
"ÉS NINCS EGY NYAMVADT ÁLCÁZÓJUK?"
Ufólógiában jártasak tudják, hogy dimenzióugráskor láthatóak lesznek. Ha bedobsz egy követ a vízbe, akkor a felszínen egy pillanatig észlelhető. Időnként meghibásodik a jármű, mert háború van és nem képes tovább szelni a dimenziókat, akkor itt ragad egy ideig.
"Mindenki ért mindent, kivéve azt, hogy miért korong alakú, mikor a légellenállás szempontjából ez nem túl egészséges, miért forog (hál' Istennek erről már leszokóban vannak) és miért kicsi? "
Azért kicsi, mert a bennük levő lények is kicsik vagy éppen gyíkok. Akkor már érthető, hogy horizontálisan hosszú ?
"Őszintén áruld el, hogy mit látsz a képen? Fizikus vagy, akkor fel kell tudnod ismerned!"
Így van. Fizikus vagyok, nem ufó, ezért nem ismerem meg az űrhajó melyik fajhoz tartozik -.- Vagy szted ezt is tanítják fizikus szakon ? :D
"Veronika annyi kérdést tesz itt fel, hogy bűnügyi pszichológus barátommal elemeztettem a kérdéseit. Nos, szerinte:
Veronika nem lány, 15 és 20 év közötti, mániákusan ufóhívő, intoleráns, és hirtelen fellobbanó természet
:D"
mond meg a haverodnak, hogy menjen el eladónak, hátha ahhoz van érzéke :D
"tudom, de hadd ingereljem :)"
Ingereld a gyíkodat :D Jah, hogy nem áll fel ? Látogasd meg [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!