Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ti féltetek valaha attól,...

Ti féltetek valaha attól, hogy a szervezetetkbe egy alien-szerű lény kerül?

Figyelt kérdés

Például sétáltok az erdőben vagy egyedül vagy az éjszakában a parkban és földönkívüliek jönnek és beporoznak, mint az elien filmekben az űrhajósokat.

Vagy valami trutyiba beleesel valahol és az egy alien-sperma amivel megtermékenyülsz.

Nem féltetek ilyen helyezettől soha?

Én féltem nem egyszer, bevallom, hogy valami szörnyűséget szülök!

2013. márc. 26. 20:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

ufosperma pl. úgy kerülhetne a földre, hogy lehull az űrből! az élienek még az űrben is megélnek savas testjellegük miatt, ezért talán a spermája is túlélné az űrutazást! amúgy ki tudja, hogyan kerülne a foldre? csak!

a 8. utas a halálban is hogyan került az élien pókszaporítólény arra a bolygóra, amire leszálltak az űrhajósok, szigorni víver és társai!??

2013. márc. 29. 17:42
 22/26 anonim ***** válasza:
Szerintem az idegenek láthatatlan árnyak, akik a rettegéssel laknak jól.
2013. márc. 29. 23:10
 23/26 anonim ***** válasza:

1.Alien nem élien de inkább xenomorph

2.az alienek ugy szaporodnak hogy az arctámadók rátapadnak az emberek, és más fajok fejére és beleteszik az alien tojásokat a most legyen emberi szervezetekbe majd kikelnek és kirágják,kirobbantsák magukat onnan, semmi sperma

3.mért pókszaporítók?mikor szaporítottak pókot?

4.alienek nem léteznek, kivéve ha ridley bácsi nem saját tapasztalatai alapján csinálta a filmet......

5.ha lenne egy értelmes faj aminek kedvetámadna a földre hozni egy parazita fajt, akkor inkább az USA-ba hozná mert ez alaptörvény, és agy az esély hogy találoznál egy parazita fajjal 0

6.ha ennyire alien faj lettél akkorhelyesen írd a nevüket, és ne mondj baromságokat, és olvass róluk wikipédián,idegen fajok wikin,alien databasén tök mind 1

2013. ápr. 8. 20:32
 24/26 anonim ***** válasza:
Hé Uram, fékezze magát!
2013. ápr. 20. 00:02
 25/26 A kérdező kommentje:

Bazalt

1. a xeonmorph túl bonyolult szó, ezért nem használom és a filmbe sem xeonmorphnak nevezik, hanem aliennek!

2-3. az arctámadót én szaporító póklénynek nevezem, mert úgy néz ki, mint egy pók, sőt félelmetesebb nála!

ráadásul nincs bizonyíték, hogy a szaporító póklény tojást küld a gyomorba, szerintem inkább spermát!

4. ki tudja léteznek-e! de nem kizárt! lehet, hogy léteznek és az első holdutazásnál fedezték fel az asztronauták és ezt filmesítették meg! bár nem tudom így vane, ez az én elméletem! de ha nem is olyan lény mint az élien, létezhet másfajta parazita élien-lény! más formával!

5. miért pont az usaba vinni az élient egy idegen faj? vihetné jó nyugodtan máshová!

vagy lehet meteorittal érkezne a sejt és a földön kezdene fejlődni! nem más idegen faj hozná!

6. nem vagyok élien faj, az más faj, én ember vagyok!

2013. ápr. 20. 16:49
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem léteznek. De valaki mondja már meg, hogy tudtak akkorára nőni az ember belében olyan gyorsan, és hogyhogy nem éreztek semmit, csak akkor, mikor épp kisétált belőlük? Ez mindig érdekelt.

(Meg az is érdekelt, hogy honnan a retekből termeltek annyi nyálat, meg minek, mint a negyedik részben, de azt betudom olcsó hatásvadászatnak)

2013. máj. 3. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!