Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért is ne titkolná el a...

Miért is ne titkolná el a földönkívüliek létezését a nagyhatalmak, katonaság, NASA, az elnök?

Figyelt kérdés

Márpedig szerintem nagy hatással lenne a vallásokra, a kultúránkra és a gazdaságra is

Szóval sok szkeptikus kommentbe láttam, hogy ugyan mi értelme lenne eltitkolni, nem titkolnak ezek semmit.

De még sosem láttam valami kifejtendő mondatot, hogy miért NEM titkolnák el az emberek elől, hogy itt vannak a földönkívüliek, esetleg közelebbi kapcsolatba is kerültek már velük? Ezt fejtse ki nekem valaki.

2013. márc. 22. 20:39
1 2 3 4
 21/33 nemelfogult ***** válasza:
65%

#8 "Ha a földön lennének idegen lények akkor nem csak a kormányok tudnának róluk. Ez a 21. század. Nincs olyan botrány ami nem derül ki pár éven belül. (Lásd wikileaks...) Ha léteznének ilyen titkos dokumentumok stb akkor már rég mindenki tudna róluk. Ezek csak összeesküvés elméletek. Nem a szkeptikusoknak kell bizonyítani az igazukat..."

1. Nem csak a kormányok tudnak róla, ez nyilvánvaló különben itt fel se hozná senki.

2. De, rengeteg olyan botrány van ami soha nem derül ki, nemhogy 1-2 éven belül. Tudod, hogy ki lőtte le Kennedyt és miért? Senki sem tudja. És még 100+1 ilyen van. Te arról beszélsz, hogy tudunk-e botrányokról. Ez két különböző dolog. És egyébként valószínű sok mindenről nem tudunk amiről tudnunk kellene...

3. Ja, a szkeptikusoknak nem kell bizonyítani, mert ezek csak összeesküvés elméletek. Elég kényelmes hozzáállás, persze mindég elfelejtem, hogy milyen átlátszó, igazságos és tökéletes világban élünk és csak a neurotikus ufo hívők látnak álproblémákat:)

2013. márc. 23. 18:28
 22/33 A kérdező kommentje:

20-as

neked tökmindegy mit linkelnék, te mindre azt mondanád hogy csalás

ha poligráfos dolgot linkelek ami kimutatja, hogy nem hazudott, az neked csalás. persze, egy ember át tudja verni az összes gépet, teljesen természetes..

ha olyan képet mutatok ami annak idején nem volt helyettesíthető bábuval, photoshoppal, levitronnal, te arra is rámondod hogy csalás

ha olyan történetet mutatok, ami meghaladja a korát, tehát olyan technikai dolog van benne, ami akkoriban nem is létezett, csak 10 évre rá találták fel, te arra is azt fogod mondani hogy csalás.

"Ha már itt tartunk ufó és a földönkívüliek nem ugyanaz... "

ezzel a nyelvtani sz*rsággal meg ne gyere nekem megint, hanem a kérdésre koncentrálj

"kormány titkolja vagy, hogy embereket rabolnak csak úgy el stb...

Ezek csak mesék."

köszönöm az ész érvekkel felsorakoztatott mondatok, amivel meg lehet győzni az embereket, hogy "nalátjátok ezért nem titkolják el a létezésüket" mesék..engem meggyőzött!

2013. márc. 23. 18:52
 23/33 anonim ***** válasza:

még mindig nincs semmi bizonyíték a meséitekre...

gondolom ez így is marad.

2013. márc. 23. 19:37
 24/33 A kérdező kommentje:

de van, de nem fogom neked bizonygatni mert nem érdekel mit gondolsz :D

és arra is van bizonyítékom, hogy egyesek nem tudnak magyarul, mert nem válaszolnak a kérdésre és teljesen másról hadoválnak

2013. márc. 23. 19:53
 25/33 anonim ***** válasza:

Én nem "szkeptikusoknak" nevezném őket, mert a szkepticizmus normális emberi tulajdonság.

Ők nem tekinthetők igazán sem normálisnak, sem embernek - a szó lexikális értelmében....

Az általánosító "szkeptikus" szóval nem értek egyet, mivel nagyon sokan van amit elutasítanak, van, amit nem.

Én pl. az asztrológiát, kinezológiát, és még sok mindent átvágásnak tartok, de pl. a telepátiát, agykontrollt nem.

2013. márc. 24. 14:04
 26/33 anonim ***** válasza:

18-as!

A barom te vagy hogy még kételkedsz. Számításokkal bebizonyították, hogy a lehetséges lakott bolygók száma több milliárd. A mai tudományos kérdés nem az hogy vannak-e idegenek, hanem hogy hol.

De látom annyira egyszerű és primitív vagy, hogy még arra sem vagy képes hogy utána nézz az általam linkelt dolgoknak, úgyhogy akkor itt vannak neked név szerint is megnevezve. Ha valóban cáfolni akarod, vedd a fáradtságot és nézz utánuk, ne csak vagdalkozz mint egy idióta.

Nürnberg 1561

Basel 1566

Battle of Los Angeles 1942

Kétlem hogy a XVI. századi emberek csak úgy trollkodásból kitalálták volna hogy az égen különböző korong és henger formájú tárgyak csatáznak, majd ezt még rézkarcba megörökítve, az utókorra hagyták volna. Persze tudjuk, az olyan 1 bites embereknek mint te, ez sem bizonyíték csak kamu.

á

2013. márc. 24. 14:25
 27/33 anonim válasza:

Sziasztok!

Én sokáig gyűjtöttem dolgokat és még most is gyűjtök adatokat erről a témáról! Jelenleg ott tartok hogy már réges rég óta szilárd meggyőződésem hogy élet a földön kívül létezik! De nem találtam még bizonyítékot arra hogy ezek az UFO históriák ne lennének igazak de arra sem hogy igazak lennének! Rengeteg oldalt, levéltárat, könyvtárat, végig jártam és rengeteg dokumentum filmet néztem! Azt hiszem hogy még el kell telnie 1-2 évnek hogy az UFO-k létezését bizonyítsuk vagy cáfoljuk!

2013. márc. 24. 23:17
 28/33 Vree ***** válasza:

"Pedig teljesen egyertelmu, hogy miert titkoljak el, ha tudnak roluk. Ugyanis, ahogy a kerdezo is mondja, nagy hatassal lenne a vallasokra. Annyira, hogy megbukna minden vallas."

Ez mekkora marhaság. :D Te azt állítod, hogy az a vallás ami évezredeken át megbirkózott minden társadalmi változással, minden tudományos felfedezéssel, azzal pont az UFÓ lenne összeegyeztethetetlen?

Fogadok veled, hogy 5 percen belül kiderítenék az okosok, hogy pontosan hol mondja a földönkívüliek mindig is léteztek.

Szóval ez az érv légből kapott...

2013. márc. 25. 12:48
 29/33 anonim ***** válasza:

A kérdésedben ott a válasz is.

Ha nem hallgatnának mi történne?

-Kiderül, hogy az ember (valószínűleg) csak alig több egy egérnél.

-Kiderülne, hogy az atomfegyvereink, (valószínűleg) csak vízipisztolyok.

- (valószínűleg) Kiderülne Roswell-ről, hogy az amerikai kormány alkotmányt szegett.

Kiderülne, ami egyébként is jelen van, csak nem vesz róla tudomást senki, az, hogy a világűr bármelyik percben elpusztíthatja az emberiséget. Ugye nem mindjárt az aszteroidákra gondoltál?:-)

Pedig bármikor megtörténhet.

Erre megvan minden esély. Ha még az idegeneket is hozzávesszük, akkor rá kell jöjjünk, nincs menekvés. Az ember el fog pusztulni a világűrből jövő ismeretlen pusztító miatt.

Legyen az idegen, vagy egy sima üstökös

2013. márc. 26. 02:50
 30/33 anonim ***** válasza:

"a nagyhatalmak, katonaság, NASA, az elnök":

mindezek csak personák a kommunikációban.

SéM, amit névnek mondanak, járművet jelent...

-Mi van az egész mögött?

-Egy titokzatos Nap-Rend.

-Az emberiség?

-Kain-Ábel kódolt szolgafaj,

imádja a Fekete Követ, imádja a "Bárányt",

de nem tudja mi az.

Ha azt mondom: "Salamon Rendje", a szemem előtt piramisok emelkednek,

fordított képek ezek.

Bal és jobb oldalon az isten ugyanaz.

Ugyanarra emlékeznek Kain és Ábel sarjai,

testvérek testvérgyilkos rasszai.

A kommunikációban ugyanazt keresik

és ha rájuk találnak,

egyképpen őket istenítik.

Titokzatos Titok,

Elrejtezett Fekete Kő,

égből érkezett "Bárány":

az emberiség kollektív emlékezetéből

ők törnek elő.

2013. máj. 12. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!