Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek léteznek földönkiv...

Szerintetek léteznek földönkivüliek? Ha igen miért nem fedik fel magukat előtünk?

Figyelt kérdés
Sztem tuti léteznek. Na most ennek mi értelme h nem lépnek kapcsolatba velünk? Nem tudom egyszerűen megérteni mér jó ez igy nekik?

2013. márc. 18. 15:09
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

Nem ezekből tudakozódom, csak hirtelen ezt másoltam be.Sosem ezeken az oldalakon olvastam az ilyeneket, de ezt adta be a google.

De mindenki abban hisz, amiben akar, nemde?

Ha én ebben hiszek, hagyj békén és lépj tovább.Ha te másba hiszel, az nem érdekel.

2013. márc. 22. 12:36
 32/42 Evele123 ***** válasza:

Kiegészítésem: ha tényleg jönnének a földönkíüliek és hoznák a csomó újításukat (pl. ingyen energia-gép), a gazdaság is összeomolna.

Mivel spirituális fejlettséget is hoznának és fokozatosan manapság is adnak át belőle embereknek (megérzések, álmok, sugallatok formájában), az ember ráébredhetne öntudatára, meglátná az egyik a másik szándékát és nem tudna senki sem hazudni, mert az a szó kimondásakor azonnal lejönne mindenkinek. Nem lennének gazdagok és szegények sem, mindenkinek lenne valamennyi, amiből meg tudna élni, de nem az határozná meg a pénzedet (a mai értelemben vett pénz meg is szűnne teljesen), hogy milyen rokonod milyen munkahelyre tudott benyomni téged, hanem hogy mennyi a tudásod. Mert a tudás alapú társadalom váltaná fel a ma ismertet. Nem lennének politikusok sem (de jó lenne :-P). Megszűnne a bűzös autózás, a környezetszennyezés, átalakulnának a gyárak környezetbaráttá, nagyobb lenne az egymás iránti szeretet és senki sem akarná a másikat átcseszni, mindenki őszinte lenne a másikkal és boldogabb, tartalmasabb életet élne, mint a mai emberek, akik hajnalban felkelnek és mennek dolgozni (már ha van munkahely, más néven állás), lehúz 8-10 vagy 12-15 órát, hazamegy, eszik, szexel egy kicsit (jó esetben egy ellenkező nemű emberrel) és másnap kezdődik minden elölről. Hát ennek is vége lenne.

Üdv. Evele

2013. márc. 22. 14:44
 33/42 anonim ***** válasza:

Honnan tudod hogy kedvesek? Lehet valami ördögi tervet eszelnek ki a föld ellen és ránk támadnak.

Amúgy igen 100% hogy léteznek földönkívüliek,mevel az univerzum túl nagy ahhoz hogy csak a buta emberek legyen benne, akik nem olyan rég tanultunk meg járni.

2013. máj. 12. 14:04
 34/42 anonim ***** válasza:

akik ide eljutottak, vagy eljutnak, azoknak mi csak játékos érdekesség vagyunk/leszünk...

ha élhetőnek találják a bolygónkat, akkor semmi okuk nem lesz eltörölni...

idejönnek, bográcsoznak, osztanak egy kis észt,oszt el...

2013. máj. 12. 15:05
 35/42 anonim ***** válasza:

Tekintve hogy a mi galaxisunk kb 200 milliárd csillagból áll,és még sok sok milliárdnyi galaxis van ennyi vagy még több csillaggal,mai tudásunk szerint sok sok milliónyi olyan hely létezhet ahol van élet,akár értelmes is

Azt viszont nem tartom valószínűnek hogy valaha is jártak volna itt a távolság miatt

2013. jún. 10. 14:39
 36/42 anonim válasza:
Szerintem léteznek, habár ki tudja. Valószínűleg olyan ávol élnek, hogy a mi a bolygónkhoz szinte lehetetlenség lenne eljutniuk.
2013. jún. 11. 10:37
 37/42 A kérdező kommentje:
de miért ne juthatnának el ide is? hisz valoszinűleg sokkal okosabbak és fejlettebbek nálunk vagy nem?
2013. jún. 11. 10:45
 38/42 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy vannak vannak-e földönkívüliek vagy sem...Na de ha tényleg vannak,a jóisten ne adja hogy fejlettebbek legyenek nálunk,mert akkor megszívtuk.Az nem jut eszetekbe, hogy mi lennénk a hülyék ők az okosak? :D értelem szerű hogy nem adnának a véleményünkre,és igazuk is lenne(mivel mi emberek is így cselekednénk hasonló helyzetben)..
2013. jún. 12. 15:56
 39/42 warwolf99 válasza:
Több idegen faj él a földön. Szövetkeztek az Amerikai egyesült államokkal. A vezérük Obamát használja mint gazdatest. Hogy amerika élben legyen, az idegenek technológiáit használják. Az idegenek pedig részben a légierőnél dolgoznak. Titokban élnek itt, rengetegen vannak. Annyian hogy ha kiderülne, globális pánik törne ki.
2013. dec. 2. 19:10
 40/42 Amaror válasza:
Az milyen durva lenne, ha a földön lenne a legfejlettebb civilizáció az univerzumban. Végülis elképzelhető.
2016. nov. 19. 17:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!