Szerintetek léteznek földönkivüliek? Ha igen miért nem fedik fel magukat előtünk?
Én kérek elnézés!
Hihetetlen magazin és a Bors. Ezekből okosodsz?
Tudod mit jelent a sci fi, fantasy vagy a bulvár? És azzal tisztában vagy, hogy ezeknek nem a tájékoztatás a céljuk?
De most őszintén mondom, nem tudom ki vagy, nem is érdekel, le is sz.rlak magasról, én csak elmondtam a véleményem, te meg bekérdezel.
Mondd el te is a tied, oszt jónapot, akit érdekel az elolvassa.
Bekérdezek? Bármit is jelentsen ez...azt hiszem ez a lényeg.
Addig kérdeztem, amíg biztos nem lettem benne, hogy a véleményed a tudás hiányán és nem a tudáson alapul.
Érdekes, hogy megsértődtél:
"Hisztek a jóslásokban? Tapasztalat?" című témához a következő elmés megjegyzést fűzted: (kimásoltam)
"Miller.. válasza:
Egy kiváló népátverés az, ami a TV-s jóslásokban zajlik.
De mint látod, a sok primitív sz.rházi be is veszi, meg is érdemli, hogy jó sok lóvét csókol le a telefonjáról a betelefonálás."
Nos a jóslásban, legalábbis az ezotéria területén tett jóslatokban én sem hiszek. De érdekes, ha képes vagy belátni, hogy a TV-s jóslás átverés, akkor miért hiszed el , hogy a Bors, vagy a Hihetetlen magazin a legmegbízhatóbb forrása a tudásnak.
A kérdezőnek: léteznek!
Ahogy valaki írta, valószínű, hogy elkerülték a mostani civilizációnkat..több ezer évvel ezelőtt járhattak itt(is) de látták a fejletlenséget.Vártak, próbáltak valamit átadni, de reménytelennek találták, és elmentek.Nem biztos, hogy visszajutottak a saját hazájukba, mert nagyon nagy sebességgel tágul az univerzum. Ezért nem tudnak visszajönni. Lehet, sőt biztos, hogy tudnak rólunk máshol, de félelmetesen nagy, sőt egyre nagyobb a távolság még fénysebességgel is. Egyébként jóval fejletteb lények lehetnek akik látnak minket, pontosabban tudnak rólunk..
máshol még a homo erectusnál tartanak..
a világegyetem meg egyre tágul...egyre kisebb az esélye, hogy egyszercsak csöngetnek: hahó, itt MZ/X!
Léteznek földönkívüliek, engem azok vittek el, akik magukat "magas szőkének" hívják és az Orion-csillagkép egyik csillagának bolygóján élnek. Ne kérdezd, miért, én sem tudom. :-P
Vannak rossz szándékú ufonauták is, azok a tepsifejűek.
Léteznek az Alien filmből ismert ufonauták is, csak nem olyan vérengzőek és van szemük.
Írhatnék még róluk, csak minek??? Valaki úgysem hinné el, ha leszállna a kertjükben egy ufó és kiszállna belőle egy idegen... Az tuti, hogy a földi vallások mindegyike összeomolna, ha ez bekövetkezne. Ehelyett egyenként kommunikálnak az emberekkel, csöpögtetik nekünk az infókat, pl. Men in black c. filmmel. De ha nyíltan beszélnél róla, közröhej tárgyává válsz (ez a jobbik eset), vagy nyomtalanul eltűnsz / "baleset" ér.
Kevés ember tart ott, hogyha találkozna egy földönkívülivel, úgy fogadná, hogy "Gyere testvér, ülj le, mit iszol???"
Üdv.evele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!