Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ha vannak, miért nem avatkozna...

Ha vannak, miért nem avatkoznak be? Ha nem akarnak, akkor miért mutogatják magukat?

Figyelt kérdés

Azzal is beavatkoznak, ha csak megmutatják magukat. Ha pedig be akarnak, akkor miért nem szólnak, hogy cső itt vagyunk, így kell energiát termelni biztonságosan, ingyen, ne háborúzzatok két csepp olajért.

Tehát logikusan nincsenek idegenek.

2013. márc. 18. 04:04
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Látom nem fogod. Szerinted mekkora nyüzsgés támadna csak azért, mert egyesek alól a morális talajt, mások alól a biztonságosnak hitt józan ész talaját rántaná ki csak az, hogy egyszercsak nyíltan köztünk ténykednek a gülüszemű fickók?

Egyébként ha vannak, és jó arcok, akkor talán tiszteletben tartják a saját utunkat, a mi döntéseinket, és ez már nem a hús-vér világhoz tartozó döntéseinkre értendő, hanem a megélendő vágyaink és a szükséges tapasztalatszerzéseink előre megtervezése a lényegi elem. Ezt nem akarják megbolygatni. Ha úgy tetszik, nem akarnak karmát gyűjteni... Az is lehet, hogy látják az alagutunk végét, akkor is, ha mi nem. Talán minimál invazívan be-beműtögetnek a jövőnkbe, hogy ne vesszünk el, ha nem muszáj (nem halált értek elveszés alatt, hanem az önzésbe és kényszerekbe merevedést inkább). Az is lehet, hogy olyanok járnak erre, akik nem teljesen jó arcok. Talán tetszik nekik a bolygó, nem akarják elrontani, és csak arra vigyáznak, hogy mi se tegyük. Lehet, hogy mi magunk vagyunk az idegenek, csak félresiklott a terv, és nincs többé mód, hogy korábbi testeinkben leélt életeinkről őrzött tűéles emlékezetünkhöz emberként hozzáférjünk... Annyi regényt lehetne írni csak ilyenekről! :)

Viszont ha nincsenek, akkor majdnem biztos, hogy van Isten, és csak az él, aminek ő engedi, hogy létezzen. A Bibliában asszem akad utalás arra, hogy élet csak itt van, sajnos nem emlékszem, csak "mintha lett volna valami" szinten. A Drake formulából más következik, feltéve, hogy a kiinduló adatok kb helyesek.

2013. márc. 18. 23:04
 12/29 anonim ***** válasza:
Nem épp ők nem akarnak.jelenleg 1faj szabályoz mindent.akiket ne csak katonákkal képzeljetek el.sokkolják a lelkeket,halálunk után ezért nincs emlék az előző életünkről.ez ellen tenni nem lehet
2013. márc. 19. 06:48
 13/29 anonim ***** válasza:
nincsenek idegen lények. ezért nem avatkoznak be.
2013. márc. 19. 15:29
 14/29 anonim ***** válasza:
Túlmisztifikálták az egészet!! Biztos léteznek, mert egy végtelen galaxisrendszerben olyan nincs, hogy csak "egyedül" legyünk, már csak a nagy számok törvénye szerint is. Ez egy pöttöm bolygó, van ennél nagyobb is, több is :) biztos vannak valahol és nem csak egy bolygón. Talán, nem túl exhibicionisták. :)))
2013. márc. 26. 20:57
 15/29 anonim ***** válasza:
a nagy számok törvénye, nem írja felül az alapvető törvényeket.
2013. márc. 27. 07:43
 16/29 anonim ***** válasza:
Érdekelne, hogy mik az alapvető törvények?
2013. márc. 27. 13:07
 17/29 anonim ***** válasza:

nem tudod?

v csak szórakozol?

2013. márc. 27. 13:12
 18/29 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, nem tudom. De kérlek, írd le pár szóval! Max. szólok, hogy tudom-e. Komolyan! Köszi!
2013. márc. 28. 00:46
 19/29 anonim ***** válasza:

Elnézésedet kérem, ha eddig nem értettelek.

"jöttök azzal, h…" - kik jövünk? Én csak azt mondom, amit tanultam a suliban, meg ami utánolvastam. Nem számszerűsítettem a bolygókat. :)) Nem veszem 1000%-ra, hogy csak a Földön van élet, de nem lehet tudni és arra sem veszek mérget, hogy nincs még egy élhető bolgyó. Mi egyszerű emberek nem tudhatjuk, de még a tudósok is csak tapogatóznak. Ez nem egy vallás, szekta, vagy bármi, hogy "hiszek" benne. Pld. Istenben nem hiszek, materialista vagyok.

Lehet, hogy némileg félreértettél. Ami itt lehetetlen az máshol is az, az alaptörvények mindehol ugyanúgy működnek - ezzel tisztában vagyok. Nem hinném, hogy lehet utazni az időben (sajnos), nem lehetséges a térugrás, gondolatolvasás… etc. A nagy számok törvénye alatt inkább azt értem, hogy ha nagyobb területet kutatsz át, TALÁN több sikerrel jársz, ha keresel valamit. Ezt értem a bolygókra is, a galaxiSOKra. De persze, az emberi élet véges és nem biztos, hogy sikerrel járunk, járnak. Ők, a tudósok, kutatók.

Nem vagyok avatott kutatója e dolognak, csak egy mezitlábas hozzászóló.

2013. márc. 29. 00:51
 20/29 anonim ***** válasza:

"ha nagyobb területet kutatsz át, TALÁN több sikerrel jársz"

nem, ha lehetetlent "keresel". azt SEHOL nem fogod megtalálni, lásd a 2 példám.

2013. márc. 29. 07:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!