Miért okoskodnak itt az emberek, ahelyett, hogy fognák magukat és rendesen utána járnának a dolgoknak?
Figyelt kérdés
Miért jó tudatlanságban élni? Miért kell az örökölt, diszfunkcionális viselkedési minták szerint cselekedni és gondolkodni? Hogy lehet rámondani bármire is, hogy hülyeség, amiről nincs is személyes tapasztalatod? Amíg nem élted át? Honnan tudhatnád, hogy mi igaz és mi nem?2013. márc. 17. 12:08
11/15 anonim válasza:
Utolsó,milyen személyes tapasztalataid vannak?
12/15 anonim válasza:
10-es
te olyan vagy mint egy idegesítő kis 5 éves aki aszt mondja hogy "én akkor is tudom de nem árulom el".És az egy hatalmas nagy baromság hogy az emberek idegére való tekintettel nem kürtölik szét az igazságot.Mond egyetlen egy olyan esetet a tudománytörténetben mikor ezzel az ürüggyel halgattak el bizonyos dolgokat.Ilyen alapon akkor lényegében a newtoni fizikán kíVül semmi más nem lehetne a köztudatban.Képzeld el azt hogy Einstein 1905-ben rájön a speciális relativitáselméletre és a társadalmi rend fenttartása címszó alatt nem kürtölné szét,mert fél hogy a nép az új korszakot jelentő tények miatt felbolydulna a nép.Mlyien hülyeség már ez?
13/15 anonim válasza:
Igen, meg ugyanez a ledtévével, vagy legalábbis a mozgóképpel! Hogy fostak a jó urak, de csak megszokták... Ha valami igazán nagyeszű vigyázók titkolták volna a némafilmes huncutságot, tán még ma se lenne cikázó háromdé, meg főleg xbox nem lenne... Ajj!
14/15 anonim válasza:
Ja, és NEM TUDOM, hogy volt-e valaha is olyan, hogy segítő szándékú hatalmasok eltitkoltak valami megrendítőt. Ezt nem lehet tudni, és kész. Aki vaktában tippelget, az meg is érdemli, hogy oltogassák amiatt, amire az egyébként tűrhetően működő eszét használja.
15/15 anonim válasza:
10-es vagyok.Bocsánat hogy kommentet írtam ide.Ezt nem sértésből írom,igazából ebből is tanultam valamit:) Sziasztok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!