Tudnátok segíteni?
Itt az előzmény,aki nem olvasta még: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__4119..
Légyszi,akinek volt olyan élménye,amiről azt gondolja,hogy valóban megtörtént (nem feltétlenül a lányoméhoz hasonló kell,hogy legyen) kérem az,írja le! Nem baj,ha hosszú,mindennek örülni fogok! Akár privátban is,ha nyilvánosan nem szeretné!
Most ne trollkodjanak itt a nagy szkeptikusok,ez nekem most egyáltalán nem vicces!
Aki ír,annak köszönöm!
16:54!
Tényleg eljött már rég az a pont,mikor csendben kellett volna maradnod!
Utolsó! Köszönöm a bíztató szavakat,nagyon jól esnek! Kicsit én is nyugodtabb vagyok,és nem lesz semmi gond. A doki meg majd feltárja a trauma okát a kislányomnál!
Az a baj, hogy ebbe az ufo-s, ezotériás kategóriába irtad ki a kérdésedet.
Itt nem is várhatsz mást, mint ilyen válaszokat...
Kb. milyen időközönként történik ez a kislányoddal? Tudsz valami következtetést levonni ebből, vagy nem figyeltél meg semmi rendszerességet? Persze az orvoshoz vagy egy pszichológushoz természetesen el kell vinni a kicsit, de nem tudnál addig is te aludni - legalábbis a következő "rohamig" - az ő szobájában?
Azt már nem is kérdezem, hogy nem vettél-e észre valakit a faluban, akire a gyerek leírása illik...
Ha velem illetve a gyermekemmel ilyesmi történne, azt hiszem, elmennék a rendőrségre is megkérdezni, hogy nem tudnak-e valamilyen pedofilia vagy más ilyesmi miatt általuk ismert személyről a környéken?
Természetesen az is lehet, hogy ez csak a magára való figyelem felkeltése akar lenni a gyereknél, ami nem ritka ebben a korban, De ha ez az egész ilyen mértékű félelemmé alakult, akkor tényleg csak orvos segíthet.
Ez persze megint csak az én egyéni véleményem...
Még hogy házmegszentelés, meg szellem... Azt hiszem, az "egészség" kategóriában értelmesebb válaszokat kapnál!
Mindenesetre remélem, hogy ez tényleg csak képzelődés, és nincs valós személy az ügy mögött...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!