Szkeptikusok ehhez mit szoltok : Kanadai egyetemi professzor: "Földönkívüliek állnak az eltérítések mögött"?
Eddig azt mondtátok szkeptikusok, hogy egyetemi professzorok nem viszgálják az UFÓKAT, hát tesssék még meg is állapítják, hogy idegenek köztünk járnak.
"Nemcsak a közvéleményt, de tudóstársait is alaposan meglepte Don Crosbie Donderi, a pszichológiai tudományok doktora, ma már nyugalmazott egyetemi professzor, a kanadai McGill Egyetem korábbi dékánja, aki hamarosan megjelenő könyvében konkrét tényként szögezi le, földönkívüli civilizációk embereket rabolnak, hogy különböző vizsgálatokat végezzenek rajtuk.
Na mesélj, milyen áltudományban hiszek én? :o
Egyébként az általánosítás rossz dolog. Ellenben örülök, hogy nem próbáltad megcáfolni azt amit írtam, ezek szerint felderengett ott mélyen benned is, hogy mi a realitás.
Na, kiderült már melyik faj rabolgatja az embereket?
reptoidok, motherbookdriverek, guargumik, lumbulábiak? :D
Ugyanazok akik 2012-ben megszállták a Földet? :DDD
Szkeptikusoknak mondom:
valaki megemlítette, hogy nincs bizonyíték az UFO-jelenségekre
Van kb. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx millió fotó de végülis nincs.
Mit mondatok erre? Azt, hogy az összes hamis.
Ha kiderül hogy valamelyik hiteles akkor az jön, hogy Á ez bizos nem az aminek látszik. A háromszögbe rendeződő lámpák világosan látszanak de ez nem UFO.
Mi is?
Az eltérítésekről is van pár beszámoló.
Végezetül: vki írta, hogy 10 millió éve is voltak UFO-k?
Ha most vannak akkor is lehettek
Van X millió fotó, OK. Milyen információval lettünk gazdagabbak? Tudjuk, hogy kik az idegenek, honnan jöttek, hogy néznek ki, hányan vannak, mivel utaznak, milyen fejlettek, hogyan kommunikálnak, mi a céljuk, vagy bármit?
Több ezer "bizonyíték": fényképek, felvételek, beszámolók, paranormális jelenségek - mindebből mit lehet kihozni? "Ennyi minden nem lehet véletlen, valami biztos igaz ezekből."
Ez a közhely az ufológia egyetlen szellemi terméke.
Nem állítom, hogy minden észlelés hazugság, de az egész dili ennyit ér, nem többet.
Én a 37-es és a 39-es válaszolóval értek egyet. Az az igazság, hogy ezt a témát, és magát a "földönkívüli", meg "UFO" kifejezéseket is jó alaposan lejáratták az elmúlt évtizedek folyamán, szándékosan is, meg a rossz és felszínes hozzáállás miatt is.
Ez az egész téma már régóta nem pusztán hit, hanem belátás kérdése, hasonlóan a reinkarnáció témához. Akik meg erre nem képesek, azokkal meg sajnos nem lehet mit kezdeni. Az emberek jelentős része úgy viselkedik, mintha szándékosan nem is akarnák megtudni az igazságot, mintha befognák a fülüket, és eltakarnák a szemüket.
Ha valaki nagyon akarja, akkor meg is tudhatja az igazságot, ha igazából utánajár a dolgoknak. Manapság, az internet világában ez már elvileg nem is olyan nehéz dolog. Bár nagyon sok idő és energia kell hozzá, de megéri belefektetni. Az a bosszantó az egészben, hogy akik nem járnak utána, tehát az emberek többsége, nem helyezkednek semleges álláspontra, hanem kapásból tagadnak, elutasítanak. Persze tisztelet a kivételeknek.
Ezt az egész kérdést más szemszögből is meg lehet közelíteni, és a belátáshoz így is eljuthat az ember, pusztán a logika útján, anélkül, hogy egyetlen UFO-s képet megnézne valaki, vagy elolvasna ilyen témájú dolgot.
Viszont ahogyan elnézem a dolgokat, ez a sok évtizedes hülyítés és lejáratás annyira jól sikerült, hogy mostanra már az emberek még a saját szemüknek sem hisznek, és a nyitottan gondolkozókat meg egyszerűen kinevetik, kigúnyolják. Persze mindennek van határa, én sem mondom azt, hogy mindent el kell hinni. De sajnos tényleg attól tartok, hogy az embereknek a feje már annyira "szét lett mosva" az évtizedek folyamán, hogy a jelentős részük már vagy csak nevet az egészen, esetleg gúnyolódik, vagy egyszerűen közömbös, vagy pedig nem tudja, hogy miben higgyen.
Fú, hát szóhoz sem jutok, ez a bizonyíték teljesen meggyőzött :$$$$$
Már csak azt magyarázd meg, holmaradt a reptoidos-krixkraxi meg guargumi megszálló flotta december 21-én, és egálban is leszünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!