Mit szólsz ehhez az ufós oldalhoz?
Itt egy külföldi írta le teljesen ugyanúgy az idegen lényeket mint 404-es, ráadásúl az univerzum törvényeit (pl ne egyél vért) mint 404. Ezek szerint más is találkozott velük ? Ergó vannak ?
"meginogna the political structure, economic konjuktúra reduced drastically or even a decrease, just like the stock market." XDD
Ez olyan mintha Google fordítóval csinálták volna. Most már bitos, hogy 404 valamelyik híve írta. :D
A belinkelt szöveg és a web site többi oldalai eléggé egyeznek 404 "filozófiájával". Az egész zavaros és talán hívei készítették a szánalmas google fordítással, hogy kívülről is igazolást kapjon 404. Ha ez igaz, akkor csak még kellemetlenebb helyzetbe hozzák mint amiben amúgy is van.
Olvastam (állítólag) eredeti 404 szöveget is ugyanilyen "fordító szoftver kiadásban", persze lehet, hogy csak el akarták lehetetleníteni. De az is lehet, hogy talán nincs is 404 csak pár agyament ember csoportosulása, akik ide-oda játszanak a dolgot életben tartva. Valaki egy másik 404 kérdéshez írta, hogy lehet az egész egy pszichológiai, szociológiai kísérlet. Könnyen igaza lehet.
Mindegy, szerintem legalábbis azok számára, akik ismerik és komolyan veszik az ufo témát, ez egy jelentéktelen és érdektelen cikk+web site.
Ha 404 tiszta vizet akar önteni a pohárba, írhat nekem privát, (amerikai angol és nem google fordítás:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!