Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Mit szólsz a Februári legdúrvá...

Mit szólsz a Februári legdúrvább UFÓ észlelésekhez?

Figyelt kérdés

Melyik faj űrhajóját vélted felfedezni ? Ez a rengeteg ufó már kimeríti az invázió fogalmát ? Vitassuk meg.

https://www.youtube.com/watch?v=r4REkJ7IdIM&feature=player_e..

2013. márc. 10. 18:17
1 2
 11/17 x) ***** válasza:
100%

Nem tudom feltűnt-e másnak is, de a kedves kérdezőt úgy sem fogjuk meggyőzni.. ha a NASA, a pápa, a Discovery Channel meg az amerikai elnök (és a paranormal.hu) egyszerre jelentené be, hogy nincsenek idegenek, ő arra is találna valami szupertudományos magyarázatot. Gondolom a legtöbben tudjátok ki is a kérdezőnk. Az, akinek nem mondjuk ki a nevét (mert már vagy 50 volt neki...)

Na de mindegy, nem ez volt a kérdés. Hogy mit szólok hozzá? Semmit. Ugyan olyan mint az eddigi 200 "hatalmas felfedezés". Azokkal mi is történt? Ja, igen, elfelejtettük őket, mert nem bizonyítottak semmit.

2013. márc. 10. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Arra gondolsz, hogy a kérdező W. Veronika?
2013. márc. 10. 22:00
 13/17 A kérdező kommentje:
Már az amerikai elnök és az orosz elnök is bejelentette, hogy itt vannak az idegenek -.-
2013. márc. 10. 22:06
 14/17 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Ha utána nézel, akkor rájössz, hogy ez a legnagyobb marhaság amit csak mondhattál.

Mindkét elnök (hogy is mondjam finoman) kissé gúnyosan mondta egy-egy határozott rákérdezésre, hogy igen, persze, felvettük a kapcsolatot a földönkívüliekkel... De hát akinek nincs érzéke ehhez, az nem is fogja megérezni benne a gúnyt. Úgyhogy nyugodtan vedd komolyan, és higgy benne, hogy itt vannak a földönkívüliek, sőt, már meg is szállták a Földet.

2013. márc. 10. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
21%
Annyira kész vagyok ettől a sok agyhalottól akik ide kommentelnek baromságokat.Először is fogd meg a mobilod vagy a fényképeződet,menj ki a ház elé ha még emlékszel hol a kijárat és közelíts rá egy 300-400 vagy akár kilóméter távolságra lévő objektumra.Kíváncsi vagyok hogy milyen f@sza képet kapsz.A legtöbb gúnyos komment azért van mert egyes emberek hihetetlenül primitívek de mivel értelmeset nem tudnak hozzáadni a témához (és a társadalomhoz sem) ezért inkább mások degradálásában élik ki magukat.Pedig ha belegondolnának 1 percre abba hogy az emberi faj még saját magát sem ismeri....
2013. márc. 11. 15:01
 16/17 anonim ***** válasza:

De mythos, ha a kérdező a fentebb említett humanoid lény, akkor ez csak egy troll kérdés.

Egyébként én is azt írtam amit Te.

2013. márc. 11. 16:18
 17/17 Dalek Traak ***** válasza:
100%

Áh, a szokásos havi UFO észlelés összefoglaló videó, amivel továbbra sem lehet meggyőzni senkit.

Mond, tényleg te vagy az kérdező kinek nevét nem mondjuk ki vagy csak őt utánozod?

2013. márc. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!