Iszaplényszerű alien a tenger mélyén? Mit szólsz hozzá?
2013. márc. 9. 13:08
1/5 4k05 válasza:
Egyáltalán nem gondolom, hogy földönkívüli lenne. Mindössze egy eddig ismeretlen földi fajról van szó, amely igen egyedi módon táplálkozik.
2/5 anonim válasza:
Nem értem.Akit érdekel a földön kívüli élet,az miért ioyen szennylapokat olvas?Ha lejjebb tekersz az oldalon láthatod hogy van egy het horoszkóp is,és egy rakat más Blik színvonalú gagyi hülyeség.Miért nem mondjuk a Wikipédiát vagy valami rendes honlaport olvastok?Ot van például az MCSE és ehhez hasonló tudományos honlapok.Vagy olvass folyóiratokat ezeknek az intézmények írásaiból.Például ot van a Meteor folyóirat.
Elolvastam,az egész akkora baromság hogy már a világtörténelemben jelölni kéne.
3/5 4k05 válasza:
Találtam egy képet magáról az élőlényről: az a fehéres színű, slejm állagú anyag az, amiből épp mintát vesz a búvár.
4/5 x) válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem olyan különleges. Évente rengeteg, addig ismeretlen fajt fedeznek föl. Először valószínűleg azt sem értették, hogyan lélegeznek a halak a víz alatt, földönkívüli eredetűnek gondolták őket. Aztán megvizsgálták őket jobban és rájöttek, hogy nem is olyan rendkívüliek. Valószínűleg ezzel a valamivel is ez lesz a helyzet.
5/5 Dalek Traak válasza:
Ez nem földönkívüli, csak egy most felfedezett földi faj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!