Az ide látogató UFÓK is a JóIsten teremtményei?
Természetesen az egész univerzumot sőt,(ha léteznek párhuzamos világok)az egész multiverzumot Isten teremtette.
A bibliában nincs leírva,hogy csak a Földre teremtett volna életet,csak az,hogy az embert a saját képére teremtette.Tehát az univerzum szinte nyüzsöghet a mindenféle élettől,ugyanis akkora hogy csak na.Isten az embert (a biblia szerint)a saját képére teremtette,de attól még teremthetett egy csomó más életet más kinézetűre.Az, hogy meg szoktak e látogatni minket már egy egész más kérdés,ugyanis lehetnek olyanok akik sokkal fejlettebbek nálunk,meg olyanok is akik még a mi szintünket sem érik el.
A földönkívülieket nem isten teremtette, ahogyan minket se. És állítom, sose foglyuk megtudni, hogy hogy jöttünk létre. Mert a modern elméletek is hiába vannak, egyszerűen túl régen volt ahhoz, hogy pontos infókat szerezhessenek erről..
Esetleg ha feltalálnak egy időgépet, na akkor kiderülne, hogy hogy is volt ez az egész...de erre is kicsi az esély.
Szóval ez pedig az én elméletem volt.:D
Pontosan!
Mondhatnánk úgy, hogy nem isten teremtette az embert, hanem az ember teremtette istent.:D
#20:
>bebizonyosodott az is hogy nincs megelőző evolúciója a DNS-nek a földön, az életet alapító DNS vagy a legelső élőlények meteoritokon érkeztek a földre
Nem, ez nem bizonyosodott be, ez csak egy elmélet, ami nincs bizonyítva. Nem kizárt, hogy egyszer kiderül, hogy valóban így történt, de ezt jelenleg nem tudjuk.
#21:
>Természetesen az egész univerzumot sőt,(ha léteznek párhuzamos világok)az egész multiverzumot Isten teremtette.
Már bocs, de attól még, hogy te ebben hiszel, még nem lesz igaz. A hited a te dolgod, és nincs semmi bajom vele, de ne add elő úgy, mint betonbiztos igazságot.
Ignoramus
Ne a bibliából induljatok ki, mert az tele van ferdítésekkel!
Most rálépünk a feltételezések mezejére, nem állítok semmit. Ennek tükrében válogasd meg majd, hogyan reagálsz ezekre!
Nos, szerintem a dolog kb. úgy nézhet ki, hogy van egy fő intelligencia, ami az univerzumunkban található mindenség intelligenciája. Mondhatni az univerzum kollektív tudata.
Ennek vannak kisebb kivetülései, galaxis kollektív tudat, aztán szépen bontogatva lefele. Itt elérkezük arra a pontra, ahol a napról kell hogy beszéljünk, a nap a mi teremtőnk. A napnak is van tudata, és a földnek is, és az emberiségnek is van egy kollektív tudata, és így szépen lefele, egészen az utolsó kis sejteden át.
A teremtésünk valahogy így lett. Annak idején vagy volt egy önmagától rendkívül fejlett civilizáció a földön, vagy voltak itt idegenek lények. Ezek elmesélhették az embereknek, hogy a csillagunk ami életet lehel belénk, belőle vagyunk. Hiszen tudjuk, annak idején minden atomunk egy csillagban volt, és mint tudjuk, a napunk nélkül nem is élhetnénk. Ezt az évezredek alatt félre fordítgatták. Ezen kívül isteneknek nevezték az ufókat, de -és ez nagyon fontos-, az hogy ŐK akkor mit értettek isten alatt, és MI mit értünk ma isten alatt az egyáltalán nem biztos, hogy köszönő viszonyban vannak.
Ne a bibliából indulj ki, mert nyilvánvaló, hogy az azokban szereplő történetek nagyon nagy része már Krisztus előtt nagyon sokkal is megvoltak.
Nem szeretem a zsidózást, meg ezeket, de gondolj bele, mibe telett volna azokat a történeteket kiszínezni, kiszedni belőle pár sarkalatos pontot, bele tenni pár baromságot (a zsidók a kiválasztott nép, stb.), felépíteni rá egy vallást? A kereszténység igen jövödelmező még ma is, nem hogy régen!!
És akkor még nem is beszéltem a véletlen félre fordításokról, stb.
A biblia mai formájában szerintem köszönő viszonyban sincs az eredetivel.
Csak megjegyezném, a tudományos gondolkodásnak nem alapvető feltétele az ateizmus.
A hit megokoltsága sem cáfolható tudományosan. Mint ahogy nem is bizonyítható.
A Biblia, vagy bármelyik ilyen szent könyv betű szerinti értelmezése ugyanúgy idejétmúlt demagógia.
Szerintem a hit egy bizonyos valláshoz kötése is az.
A fent említett kollektív bolygó- galaxis-, sőt világegyetem-tudat jár talán a legközelebb a lehetséges valósághoz.
Nem KELL, hogy létezzen. Nincs bizonyíték, hogy létezik. De lehet épp elég, tudománynak nem ellentmondó érvet felhozni arra, hogy miért létezHET.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!