Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek miért teremte...

A földönkívüliek miért teremtették az embert?

Figyelt kérdés

A kérdés nyilván azoknak szól, akik így hiszik.

Szóval, azt mondja a Biblia Isten saját képére teremti az embert, hogy uralma alá hajtsa a Földet.

Nemrég megnéztem egy videót és ott felmerült egy gondolot: uralom (kultúra -> gazdálkodás), tehát azt jelentené, hogy viseljük gondját a bolygónok.

Tehát akkor az sem biztos, hogy teremtettek minket, hanem egy kolóniájuk, őrsük voltunk, akik azért maradtak itt, hogy megvédjék a Földet valamitől?

És ha ez így van, mi az oka a felejtésnek, ill. kik azok, akikre őseink istenként (és miért!) tekintenek, ha egyébként régen tudtuk az igazságot? (megőrződött a nyelvben)

2013. febr. 25. 13:57
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

"az embert, ha az ufok teremtették, akkor sem szolgafajnak, méghozzá azért mert egy ember amíg bányászáshoz megérik kell vagy 15 év!!! azt hiszed, hogy várnak az ufok 15 évet míg a kisfiúk és kislányok megnőnek és erősek lesznek? ha szolgafajt akartak volna, akkor ráadásul a nőket is erősebbre teremtették volna, pont mint a férfiakat!!!

a szolgafajos teóriátok megbukott!!!"

Miből gondolod hogy csecsemőket hoztak létre? Szerintem egy olyan fejlettségű fajnak, amelyik képes az űrön átutazni, nem gond hogy egy mesterséges biogenetikai laborban (Éden a Bibliában, Edin a sumér mitológiában), már felnőtt embereket hozzon létre. A sumérok Adamuknak nevezték az első embereket, ez a Bibliában Ádám. Ő sem gyerekként szerepel, hanem már felnőttként. Ezt pedig hogy szolgafajnak hoztak minket létre nem én találtam ki, hanem a sumér agyagtáblák fogalmaznak így. Azért született az ember, hogy az isteneket szolgálja. Csak idővel annyira elszaporodott, hogy az istenek már egyre nehezebben tudták irányítani őket, és inkább felszabadították az embert. Ez is benne van a sumér eredetmondában, és a Bibliában is, méghozzá úgy, hogy az ember az istennel egyenrangúvá vált. Az agyagtáblák le írják azt is, hogy miután az istenek felszabadították az embereket, elmentek, és csak néhány helytartó maradt itt, de idővel ők is "leléptek". Ha nem szolga faj lennénk, és kicsit is érdekelnénk őket, már rég visszajöttek volna. De az ember olyan mint egy kisgyerek, aki várja haza a szüleit. Csak ez a várakozás már több tízezer éve tart, és a világ minden részén felbukkanó motívum.

"Én azt nem értem csak, hogy ha a Biblia egy része félremagyarazas, akkor a sumér eredet monda miért nem?"

Szerintem félre értettél. Az egyház magyarázza félre a Bibliát, mert az abban leírtak valós, megtörtént események, mégis mitológiának tűntetik fel azokat, és teljesen más jelentéssel ruházza fel őket. Példáula teremtéstörténetben az eredeti héber Bibliában, az isten szó többes számú alakban fordul elő, azaz "Isten újra szólt: "Teremtsünk embert képmásunkra, magunkhoz hasonlóvá Ter 1.26". A teológusok azzal magyarázzák a többesszámú alakot, hogy az a szentháromságra utal. De ha levesszük róla a vallásos maszlagot, és úgy értelmezzük ahogy le van írva, jelentheti egy másik faj egyedeit, mint pl egy genetikai orvoscsoportot, melyek éppen megalkotják az embert.

A sumér agyagtáblákat elkerülte ez a vallásos félreértelmezés, mivel csak a XX. századra sikerült megfejteni a sumér ékírást, azt is mintegy 100 év alatt, annyira régi. (3000 éves).

Szóval nem azt mondom hogy a Biblia (Ószövetség) hazudik, a sumérok pedig nem, mivel a kettő ugyan-az. Az ószövetség nagy része sumér történetek átvétele. Példák hogy mik sumér eredetűek a Bibliában:

1. Özönvíz (Gilgamesz-Eposz)

2. Óriások (Anak, Anaki, Anakim)

3. Biblia Éden és a sumér E'din között (mindkét mitológiában ott teremtették meg az istenek az embert)

4. Az első ember nevére: a hébereknél Ádám, a sumeroknál Adamuk

5. Kecskefejű Báal-ze-bob istenből lett Belzebúb. (ő babilóni isten volt, de a suméroktól származik a babilóniaiak hitvilága)

6. Bábel tornya

7. Mózes története, Kosárban elrejtett, így megmenekülő csecsemő

Ugyanúgy lehet benne tévedés, hamisítás, hiszen az emberek (homo sapiens sapiens) sokkal idősebb mint a sumér civilizáció."

Igen, de 100.000 évről beszélünk, amikor az istenek korát, meg teremtés korát emlegetjük. A sumérok, és velük együtt az írot történelem (legelső civilizáció) pedig csak 5000 évesek. Az mindenesetre szerintem elgondolkodtató hogy találtak 100.000 éves aranybányákat, amik szintén a sumér eredetmítoszt támasztják alá, hiszen szerintük is ezért jöttek ide az égi istenek, az aranyért. Továbbá a már itt élő Homo Sapienst nemesíthették genetikusan, létrehozva a mai modern embert. Ez megmagyarázná miért nincs átmenet az egyes fejlettségi szintek között, miért lépcsőzetes, és miért hiányoznak szintek.

2013. febr. 26. 19:14
 32/32 anonim ***** válasza:

Jah és ez is elég sokat mondó:

[link]

De ugye ezek megértéséhez kellett egy bizonyos technológiai fejlettség. A akkori ember nem értette a Bibliában leírtakat, nem voltak rá megfelelő szavai, ezért csak azokhoz a dolgokhoz tudta őket hasonlítani, amiket ismert. Így lett az Y kromoszómából oldalborda.

2013. febr. 26. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!