Lehet e egy földönkívüli szellem ( lélek ) az F. B. I titkos beépítet "embere"?
Lehet hogy egy halott idegen lény szellemét szerzödtette le az F.B.I vagy a C.I.A is öt használja?
És lehet hogy a pápának is ezért kellet lemondani mert ez a lény olyanokat tudhatott meg amit senki más?
Azok írjanak akik jártasak a témában!
Hát persze hogy lehet! Nem tudtad hogy az FBI-nál, a CIA-nál és a Vatikánban is kizárólag földönkívüli szellemek dolgoznak?
Egyébként én magam is az vagyok, csak inkognitóban. De mivel te kapizsgálod a működésünket, kötelességem jelezni a kapitányság felé. Holnap éjjel 1:45 és 2:00 körül érkezik az űrhajó az ablakod elé, készülj.
Értsd meg hogy te egy kockázati tényező vagy, mi pedig nem kockáztathatunk.
figyelj már légyszíves!
mostanában elszaporodtak itt a szellemes és ufos kérdések amik valóságalapja sehol sincs!
miféle cucchoz jutottál hozzá, v adtál másnak is belőle, mert csak arra tudok következtetni h ugyanazt a cuccot szedhetik mások is mert mindenki ugyanolyan baromságokat ír ki XDXD
Azért mert a legtöbb ember magából indulki, ezért kérdik hogy milyen cucot tolnak.
Az hogy nektek nem tud tovább lépni a gondolkozásotok aról meg nem én tehetek.
Jártas vagyok a témában.
Kérdező, szerintem te sem érted, amit itt sikerült most összehordanod. Ilyen ezobullshit-kombót régen láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!