Szerinted engednék az ufok, hogy az ő fejlestteségi szintjükre jussunk?
Mire az emberiség olyan fejlettségi szintre jut, mint amilyen jelen esetben ők lehetnek..
Addigra azok már rég sokkal fejlettebbek lesznek :D
Én azért hiszek abban, hogy vannak földönkívüliek, mert nagyon de nagyon nagy a világűr.. és nem hiszem, hogy csak mi vagyunk azok akik kifejlődtek :D
Másik meg.. ha léteznek és már jártak itt.. gondolom nem a szomszéd helyről repültek ide. Már felfedeztük volna mi is őket..
De eddig amíg eljutott az emberiség, nem talált semmit..
Nagyon le vagyunk mi hozzájuk képest maradva.. és nem fog egyhamar bekövetkezni az nagy fejlődés.
13as vagyok.
azért fejlettebbek, mert ők képesek eljutni ide, onnan, ahol még ember sosem járt, és azt sem tudja hogy jusson el oda....
22:03: nem is arról beszélsz, amiről én. Egyrészt már 20 éve is mondtak olyanokat, hogy ilyen-olyan korlátai vannak a technológia fejlődésnek, de mindig találtak megoldást.
Másrészt bár technológiai szingularitásnak nevezik, valójában intelligenciarobbanásról van szó, és a nagyobb mesterséges intelligencia megvalósításának ma sem fizikai, hanem algoritmikus korlátai vannak. Persze hogy elmélet, mert még nem valósult meg, de semmi sem zárja ki, hogy megvalósulhat, vagy hogy a földönkívülieknél megvalósulhatott. Aztán ha meglesz, az képes lesz technológiai téren is paradigmaváltást hozni, nincs szükség semmiféle "globális összefogásra". (ezt a kifejezést nem is értem, mert a tudományos élet már rég globalizálódott)
Kérdező: Szerintem nem pusztítanának el, csak azért mert fejlettek lennénk. Ez tipikus emberi gondolkozás.
Ha mi fejlődünk, akkor ők is fejlődnek folyamatosan, ergo elvileg akkor sosem érjük utol őket, mindig előttünk lesznek pár lépéssel.
Az özönvizes elméleted hibás, ugyanis az akkori emberek nem voltak olyan fejlettek, hogy veszélyt jelentettek volna a földönkívüliekre, ha igen, akkor saját magukat megmenekítették volna az árvíz elől a technológiájukkal (pl. fölrepülnek valamilyen szerkezettel). Ha ennyire fejlettek volna az emberek, meglennének a régészeti nyomai. De nincsenek se özönvíz idejű tankok, repülők stb. semmilyen alkatrészt nem találtak! Ha pedig egy faj veszélyt jelent rám, nem mentek meg pár példányt, hogy az újra veszélybe sodorjon a közeljövőben. Ha földönkívüliek okozták az árvizet tényleg, azt csak azért tehették mert elkorcsosult az emberiség és újra kellett kezdeni, azaz tiszta vizet kellett önteni a pohárba.
#1 Egyáltalán nem biztos hogy kipusztítják ugyanúgy magukat mint az ember, attól hogy elértek egy nagyon magas technikai szintet.
#8 Szerintem megfigyelnek és egyben félnek is. Csak azért tűnnek fel néha, hogy lassan adagolják az emberiségnek, hogy itt vannak. Semmi okuk nincs arra, hogy nyilvánosan minden ember szeme láttára leszálljanak a Fehér Háznál. Kitudja hogy viselkednének az emberek, pl kijön a katonaság és ellenségesen fogadja őket.
#4 és #9 Eredetileg tényleg az ismeretlen repülő szerkezetekre értették, de Magyarországon egybeforrt az idegen lények jelentésével is. Úgyhogy az utasokat is szokták ufónak és ufonautának is hívni. Külföldön persze másképp van, de M.o.-ban így terjedt el a 90-es években, nem tudom miért. Ezt sok kérdező tudja is, ezért írja hogy Ufó, nem pedig a hosszabb, földönkívüli szót, de ti mindig ebbe köttök bele.
#13 "gondolom nem a szomszéd helyről repültek ide. Már felfedeztük volna mi is őket..
De eddig amíg eljutott az emberiség, nem talált semmit.. "
Lehet párhuzamos világból jönnek ide. Vagy féreglyukon keresztül. Akkor azonban az utazási idő a minimálisra csökkenne. Vagy kitaláltak olyat, amit mi még nem ismerünk vagy lehetetlennek vélünk. Lásd #15-ös példálózását.
Nem tartom kizártnak, hogy találtunk már valamit, csak szigorú állami titok. A Holddal kapcsolatban vannak hamis adatok, ami azért elég furcsa, miért kell hazudni a népnek? Lásd egyszerű dolgokat: fekete az ég látványa, lobogó zászló stb. Lehet találtak ott valamit, valamilyen élet nyomait. Persze ezek csak spekulációk.
13as vagyok.
17. igen. persze féreglyuk meg minden más lehetséges amit írtál, csak én személy szerint nem akartam ilyenekbe belemenni. a hold meg megint csak érdekes.. ugye van a másik oldal amit nem látunk.. ott kitudja mi lehet. meg az is igaz, hogy ha találtak is valamit, akkor persze ezt velünk nem közlik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!