Lehetséges, hogy az idegen lényektől megtudhatjuk a föld és az emberiség igaz történelmét?
Lehet, hogy feljegyzést készítettek videokkal meg mással a Föld és lakosai történelméről? Birodalmakról, népekről, emberekről lehetnek akár videóik. Akár lehet van videójuk Mátyás Királyról, Hitlerről, Jézusról, Nerorol, stb.
Érdekes lehet nem?
Azért a sulykot ne vessük el...
Ha elkezdünk filmekre hivatkozni (komolyan gondolva azt, nem pedig poénból, mint azt a SW-szal tettem), akkor kész, vége a témának. Nem vagyok keresztény, de ha Te, kedves macilaci, emberek fejéből kipattant filmekre hivatkozol, miért ne hivatkozhatna bárki is a Bibliára?
Én úgy gondolom, hogy valamilyen szinten, mind két témában
fedezhetünk fel, némi valóság alapot.
A filmrendezők művei, is nagyon sok esetben,
megtörtént eseményből nyert ihletet.
A bibliai dolgok s minden egyéb vallás, tartalmaz
hasznos információkat. Vajon mit keres egy festményen,
Szűz Mária mögött egy űrhajónak látszó tárgy?
és mit akart, elmondani Enok?
Igen, pontosan ilyen dolgokról van szó. Rengeteg különös, rejtélyes feljegyzés, régészeti lelet és rajz, festmény van világszerte. Szerintem ezeket a dolgokat az ember akkor szemléli helyesen, hogyha elhagyja a megszokott materialista gondolkodásmódot.
Ami a konkrét kérdést illeti, állítólag létezik egy "kozmikus memóriabank", amely minden egyes megtörtént dolgot feljegyez, csak ez nem az anyagi, fizikai világban van. Ezt hívják az úgynevezett "Akasha-krónikának". Azok az emberek, akik már elérték a kellő lelki fejlettségi szintet, már képesek ebből olvasni információkat a múltat illetően. De ezt is tudni kell használni, mert az információk megtévesztőek is lehetnek.
Állítólag a Szfinx alatti "feljegyzések csarnokát", meg a Föld alatti "Amenti termét" sem anyagi értelemben kell keresni értelmezni.
Minden valószínőség szerint a Földön léteztek már a mai előtt is fejlett civilizációk, de ezek mind elpusztultak.
A mítoszok, legendák is valóságos eseményekről szólnak, de általában szimbolikus értelemben.
Az emberiségnek elsősorban lelki értelemben kellene fejlődnie, mert anélkül a technika nagyon veszélyes lehet, ahogyan ezt a régmúlt eseményei is bebizonyították. Már nagyon sok mindent elértünk technikailag, itt az ideje, hogy elkezdjünk felzárkózni tömeges szinten a lelki fejlődésünket illetően is. Ezek a dolgok nem is járnak messze egymástól, mert a spirituális fejlettség magával hozza azt a fajta technikai szintet, amely már nem szennyezi a környezetet, és sok olyan dolgot is meg lehet valósítani, amelyet a mai technikai szinten nem.
Mi, emberek szabad akaratot kaptunk a világot teremtő és irányító lényektől, és el kell majd jutnunk addig a szintig, hogy ebből a szabad akaratunkból válasszuk a jót. De úgy gondolom, hogy egy bizonyos ponton már ezek az előbb említett lények, - akiket Istennek és a vele együttműködő lényeknek is lehet nevezni - , beavatkoznak bizonyos határok átlépése után, a helyes irányba terelnek minket, és bármely más lényeket, he ennek szükségét érzik.
Ha semmit nem tudnának ők a mi múltunkból, akkor is rengeteget tudnánk meg a saját múltunkról, eredetünkről csak abból, hogy milyen volt az övéké.
Lenne egy viszonyítási alap, egy másik, most még ismeretlen alternatíva mindenre, az evolúcióra, az élet keletkezésére, a történelmi folyamatokra, vallási és filozófiai kérdésekre...
Az ő civilizációjuk a sajátunkkal kapcsolatos kérdésekre is rengeteg választ adna. Sokkal többet, mint amennyit a saját tudományunkkal valaha is megtudhatunk magunkról egyedül.
Ez szerintem sokkal fontosabb szempont annál, minthogy látták-e Jézust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!