Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ufó videókat tudtok mutatni?

Ufó videókat tudtok mutatni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 16. 08:34
1 2
 11/14 Kunya válasza:
Szerintem senki nem tud eredeti UFO videót produkálni. Ez mind animálás, vagy megjátszott film. Szerintem nem is léteznek. Ha valami nem földi eredetű az nem is gondolkodhat földi ember módjára. Majd ha a lelket látni lehet (ha egyáltalán létezik?) Akkor lesznek ufó felvételek is.
2013. febr. 21. 17:02
 12/14 Törőcsik András válasza:

A témához: Itt a legnagyobb paradoxon a végtelen meg értése.

Az emberi értelem a világ mindenség megértéséhez csak hangya fing.Ja.... Macilacinak:Kicsit gyakorolni kéne a helyes írást.

2013. febr. 22. 11:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Már unom a helyes írás témát fizessetek be egy gépíró tanfolyamra ha azt akarjátok hogy rendesen tudjak írni billentyűzettel a gépírásban nem vagyok túl jó de kedves utolsó ha tudni akarod papírra és tollra rendesen helyesen is írok neked majd külön küldök levelet ha már annyira zavar a helyesírásos nyavalya unom már ezt a folytonos helyes írással való kötekedést és nem fogok csak azért 10 percet pötyögni a rohadt számítógépen hogy a sok nyelvtan tanár igényeit kielégítsem.

Szóval ha gyorsan gépelek el írok ezt azt mert nem ez a munkám hogy naphosszakat a számítógép előtt ülök szóval tehet egy szívességet akinek nem tetszik és ennyi!!!

Ezzel míg ezt leírtam közel 10 percet szórakoztam a kedvedért remélem már boldog vagy

2013. febr. 22. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Maci Laci! :)

Nem kötekedni akartam veled, de megfogadom a tanácsodat, megyek és megnézem a vallásos témákat. :D De ha éppen tudni akarod a Bibliát 1600 évig írták emberek, amint a szent szellem vezette őket. De az már egyéni szoc. probléma, hogy te miben hiszel. De azért ne húzd fel ennyire magadat, nyugi van! Béke! :)

2013. febr. 23. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!