A témához: Itt a legnagyobb paradoxon a végtelen meg értése.
Az emberi értelem a világ mindenség megértéséhez csak hangya fing.Ja.... Macilacinak:Kicsit gyakorolni kéne a helyes írást.
Már unom a helyes írás témát fizessetek be egy gépíró tanfolyamra ha azt akarjátok hogy rendesen tudjak írni billentyűzettel a gépírásban nem vagyok túl jó de kedves utolsó ha tudni akarod papírra és tollra rendesen helyesen is írok neked majd külön küldök levelet ha már annyira zavar a helyesírásos nyavalya unom már ezt a folytonos helyes írással való kötekedést és nem fogok csak azért 10 percet pötyögni a rohadt számítógépen hogy a sok nyelvtan tanár igényeit kielégítsem.
Szóval ha gyorsan gépelek el írok ezt azt mert nem ez a munkám hogy naphosszakat a számítógép előtt ülök szóval tehet egy szívességet akinek nem tetszik és ennyi!!!
Ezzel míg ezt leírtam közel 10 percet szórakoztam a kedvedért remélem már boldog vagy
Kedves Maci Laci! :)
Nem kötekedni akartam veled, de megfogadom a tanácsodat, megyek és megnézem a vallásos témákat. :D De ha éppen tudni akarod a Bibliát 1600 évig írták emberek, amint a szent szellem vezette őket. De az már egyéni szoc. probléma, hogy te miben hiszel. De azért ne húzd fel ennyire magadat, nyugi van! Béke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!