Ezt már a csillagkapu sorozatban már 10 éve kiderítették:))
A viccet félre téve miért ne ez se hihetetlenebb mint hogy isten teremtet minket rá adásul 7 nap alatt ennyi erővel ez is igaz lehet
A Csillagkapuban sem minden csak a fantázia szüleménye.
-A féregjáratok elméletével már Einstein is foglalkozott
-Daniel elmélete a Gízai nagypiramisról is igaz (sokkal régebb óta ott van, és semmi nem utal arra, hogy azt valóban Hufu fáraónak építették volna).
A videót leírná valaki hogy miről szól telefonról vagyok, és lassú a netem ahhoz hogy megnézzem.
Nagyjából azt mondják a videóban ami a csillagkapuban is van hogy az istenek az űrből érkeztek és csalóknak adták ki magukat meg néhány szektásokról is van szó benne akik embereket őlnek és belébeszili hogy golyóállók meg ilyesmi
Egyébként a hiperűr meghajtást is tudják márn elméletileg és gyakorlatilag is megvalósítható java részt nagy erejű elektromágnesek kellenek hozzá.Ez is ilyen tudományos dok filmben volt.A legnagyobb problémát az emberiségnek az űrben való tájékozódás jelenti met csak vaktába nem lehet repkedni mert akkor nincs visszaút mert mivel hogyha nem tudjuk hol kötünk ki akkor a vissza út kordinátái sincsenek meg és tényleg én szerintem is van némi igazság a csillagkapu című sorozatban Pl az atlantisz is hovalet lehet hogy tényleg elrepűltek a városukkal eggyüt miértne szerintem ezek a dolgok se hihetetlenebbek mint hogy egy isten teremtet minket.
Na az istenen teremtet minket ezzel odavágtak avallásnak jelen tudásunk szerint az univerzum létrejötte elött nem létezet a tér se az idő csak avégtelenben össze vissza mozgó elektronok és sötét anyag és sötét energiának nevezet ismeretlen valamik léteztek szóval istennek nem volt idelye megteremteni a világot na ez rendesen odavágott a vallásnak
Na te szent fazék látom te is hiszel a mesékben Isten még hihetetleneb na ugyanmár a binlia is egy baromság az is egy emebrek által írt mese inkább írjál a vallásos kérdések közé
= nap alatt a földet röhely na akkor azt magyarázd meg az anygi tér és idő kezdete előt hogy létezhetet élő dolog NEM LÉTEZET AZ IDÓ TEHÁT NEM LÉTEZHETET ISTEN MIVEL NEM LET VOLN IDEJE MEGTEREMTENI SEMMIT tudom mint te aki a vallásban hisz képtelen felfogni a tudományt ennyi erővel akkor ezek az Űrlényes dolgok is igazak lehetnek Idegen lényt se látot még bebizonyítottan senki de istennek nevezet valamit se szóval erről enyit nézegesd inkább a vallásos témában a kérdéseket akkor nyugot lehet a szíved.
Ja és csak hitegesd magad a halál utáni életben meg az e féle marhaságokban.
Rosz személlyel kezdtél kötekedni utólsó egyébként minek kell megszólni a másikat itt mindenki leírhatja a véleményét erről szól ez a fórum szóval erről ennyit
Te hol írtam azt hogy az ufók teremtettek minket olvasd el rendesen azt amiket írtunk mielőtt kötekedsz
Nagyon gyenge vagy értőolvasásból.
Itt csak azt írtam hogy egy idegen faj istent játszott az emberek előtt és ennyi nem azt hogy az ufók teremtetek minket
Szóval nem kén kötekednek és a vallásos beszólásaiddal meny a vallás témához ha van itt ilyen ezen a fórumon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!