Párhuzamos Univerzumokból érkezhetnek az UFÓK?
Nem tudja senki, hogy honnan jönnek. Csak találgatnak, hogy másik bolygóról vagy a jövőből stb. Arra gondoltam, mi van ha mindegyik igaz és párhuzamus világból jönnek?
Egy másik emberiség élete másképpen alakul és kifejlődtek a cetekből vagy a náci génteknológia következménye.
"ha paralell univerzumra gondolsz, hogy jön hozzá a náci gén technológia? Nem értem az összefüggést. Leírhatnád."
Egy párhuzamos valóságban sikerül a náciknak véghezvinniük a fajnemesítésüket.
Kanadában is volt egy jól dokumentált fejlesztés kalasszikus csészealj formájú repülővel és biztos volt x más sikeres vagy sikertelen kísérlet. De ez alacsonyabb szint mint amiről te írsz.
Náci ufo-k... láttam fényképeket és olvastam róluk, de semmi bizonyítékáról nem tudok, hogy mindezt az átlagos szint fölé fejlesztették volna. Honnan az info?
"Egy párhuzamos valóságban sikerül a náciknak véghezvinniük a fajnemesítésüket."
Igen. Én is erre gondoltam, hiszen kis hijján megnyerték a világháborút és pont úgy néznek ki az idegenek mintha most jöttek volna a lombikból. A nácik az űr meghódítása után úgy belelendűltek, hogy nem álltak meg az univerzumok meghódításánál. Illetve lehetnek még intelligens cetfélék is az idegenek. Pl abban a világban ahol nem jutott a vízi élet ki a földre.
az ufok akár párhuzamos univerzumból is jöhetnek, mint a kromagok a slidersben, azok is párhuzamos univerzumból jöttek és támadták meg az emberi világokat
és ahogy az majmokból az ember kifejlődött, egy párhuzamos univerzumban nyugodtana cetből is kifejlődhetett intelligens lény, vagy a krokodilból, akármiből, semmi nem kizárt
csak a szűklátókürűeknek kizártak az ilyen dolgok, akik nem értenek semmihez
A kérdező szerintem egy szimpla troll." Illetve lehetnek még intelligens cetfélék is az idegenek. Pl abban a világban ahol nem jutott a vízi élet ki a földre."Ekkora dezinformált,tanulatlan,témához nem értő kommentet évente egyszer olvasok.Mindjárt pezsgőt bontok!A ceteknek,vagy egyáltalán a földi életnek ismered te az evolúcióját?A cetek nem vízben fejlődtek ki,mivel emlősök te IQ betyár!Tehát a szárazföldön kifejlődtek az emlősök,és ezek evolválódtak visza viszi életmódba.Tehát a kommented sötétebb mint bantu néger este a szénbányában.Aztán itt van még ez:"Igen. Én is erre gondoltam, hiszen kis hijján megnyerték a világháborút és pont úgy néznek ki az idegenek mintha most jöttek volna a lombikból. A nácik az űr meghódítása után úgy belelendűltek, hogy nem álltak meg az univerzumok meghódításánál."
Akár hiszed akár nem,egyetemista vagyok és mint minden csillagász,én is tanultam elméleti fizikát , de csak keveset (nem ebben a kutatási részben szeretnék elhelyezkedni) És ezek alatt az évek alatt már egész sokat megtanultam az Univerzumról és a modern elméleti fizikáról.És az amit te írsz,egyszerűen egy Angol humorhoz hasonló zsibbasztó baromság.Milyen nácik?Milyen hódítás?
Ahol lehet ot okozol történelmi,fizikai és logikai paradoxont.
Szóval kérdező,ha már kijártad a 6-at akkor ajánlott olvasmány:Michio Kaku:Hipertér
utolsó! meg kell védjem a kérdezőt, mert lebutázod! hogy képzeled?
te asszed, hogy a fizika könyved az igazat írja? nem gondoltál arra, hogy hazugságok vannak benne? mert a tudósok sem értik a világ működését teljesen.
Így miért ne lehetne egy párhuzamos világba náci világuralom? meg egyéb?
hisz nem simered a világegyetemet, így milyen alapon kötsz belé a kérdezőbe?
A kérdező olyan dolgokat állít biztosnak,amik az utóbbi 2-3 évtizedben lettek elméleti szinten megalkotva,de gyakorlati bizonyíték nincs rájuk.
Tehát lehet hogy a végtelen számú multiverzumok közül az egyikben létezik egy ilyen alternatív opció (náci világuralom) de nem állíthatjuk ezt biztosként.Ilyen alapon minden aminek 0-tól nagyobb a valószínűsége megtörtént.
Különben azt nézem hogy a válaszolók (és a kérdező) megnéztek egy univerzummal foglalkozó National Geographic műsort és azt hiszik e miatt már PhD-s tudósok.Az hogy 45 percet végighallgattál egy lebutított előadásból (hogy a közember és a laikus is megértse) nem tesz a témában jártassá.Én is néztem ezeket 13 éves koromig,csak ráuntam mert egy idő után már nem mondtak újat.
Ja és annak aki a tudósokat egy hazudozó ,összeesküvő társaságnak tartja:
Első kérdésem:Mi ebből a hasznuk,ami ellensúlyozza a lelkiismereretük álltal okozott nehézségeket?
Második kérdésem:Hogyan lehetnek működő műszereink,ha a létrehozásukhoz használt tudomány hazugság?
Tehát ha mondjuk a tudósok hazudnak a magfizikával kapcsolatban ,akkor hogyan működhetnek az atomreaktorok?Mert azok építésénél a tudósok állításait használták fel.Ez nem ellentmondás?Vagy ha hazudnak a fizikával kapcsolatban,nem kéne minden egyes gépnek azonal tönkremennie?Márpedig a mikró jól működik (tehát az elektromágnesesség törvényei igazak) a rakéták jól működnek (tehát a rakéta technológia és az aerodinamika is igaz),és a lézerek is jól működnek mondjuk az orvostudományban (tehát az optika és fénytan is igaz).
Mit is hazudnak?
Különben aki már a tudományokban is a számára való ártó szándékot véli felfedezni,és a hazugságokat feltételez mindenhova,annak ajánlom ,kezdjen el pszichológushoz járni.Mert ez a paranoia és a skizofrénia kezdeti fázisa.
Különben érdekelne:te miért nem mész be a polgármesterségbe vagy valami más magasabb szervbe,megmondani az oktatásügyi szakembernek :"Kérem,állítsák le a középiskolákat,egyetemeket a hatáskörünkbe tartozó településeken,mert hazugságokat tanítanak".
Ezt miért nem mernéd megtenni utolsó?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!