Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez igaz, vagy...

Szerintetek ez igaz, vagy csak kitalálták? (videók lent)

Figyelt kérdés

ELSŐ

[link]

MÁSODIK

[link]

2013. febr. 3. 22:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igaz Digo.A professzort keresik mert még ő adta kölcsön a DeLoreanből a fluxuskondenzátort,de mivel túl nagy a fejük ők nem tudnak belenézni az űrhajóba.Ezért keresik a dokit.

Különben az azért érdekes hogy egy teljesen idegen bolygón szkafander,gázpalack,gázmaszk,vagy bármi nélkül képesek ellenni.Ez olyan mint a star wars?Minden bolygón ugyanúgy lélegezhető a levegő,és ugyanakkora a gravitáció?Ja és az lett volna a vége mint a világok harcában:egy vírus írtja ki őket.

2013. febr. 4. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Hoax.

Ívhegesztő fényéről beszél először.

Az udyebár kék, illetve fehér, de semmikép nem piros, ahogy azt a későbbiekben emlegeti.

2013. febr. 5. 01:47
 13/17 A kérdező kommentje:
7. jolvan na, igyál egy kis vizet ha szomjas vagy!!
2013. febr. 5. 03:33
 14/17 A kérdező kommentje:
kedves "nemelfogult" én is tudnék idézni a mondataidból, de nem vagyok olyan tapló, hogy ezt még idézőjelbe is rakjam! meg egyébként sem. Már miért nem NAGYBETŰVEL ÉS IDÉZŐJELBEN tetted ki??
2013. febr. 5. 03:37
 15/17 A kérdező kommentje:
8. írtam én egy szóval is, hogy elhiszem??(nem) kkor miért kell kritizálni, hogy szerintem a te kis "c" verziód igaz szerintem!!?? Szerintem inkább nem mondok semmit.
2013. febr. 5. 03:41
 16/17 PollyPodliPotty válasza:
Nem tartom kamunak. Szerintem hihető. Nem gondolnám, hogy ez az ember a "hírnév" miatt nyilatkozik. Ezernyi oka lehet egy ilyen esetnek. Lehet, hogy a felderítés miatt fontos. Amennyire tudatlanok vagyunk ebben a témában, nem hiszem, hogy meg tudnánk fejteni az okokat és a miérteket. És a rosszindulat amúgy is a tetőfokon nehezít mindent.
2013. febr. 6. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez is olyan dolog hogy senki nem hiszi el csak ha lássa.

Mondjuk a repülő csészealj és a kis 1 méteres szürke emberkék már közhely hála a halivúdnak.

2013. febr. 17. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!