Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek ez igaz, vagy...

Szerintetek ez igaz, vagy csak kitalálták? (videók lent)

Figyelt kérdés

ELSŐ

[link]

MÁSODIK

[link]

2013. febr. 3. 22:34
1 2
 1/17 anonim válasza:
nem
2013. febr. 3. 23:08
 2/17 anonim ***** válasza:
Mesélt a pasi.
2013. febr. 3. 23:12
 3/17 anonim ***** válasza:
Az értelem halvány foszlányait sem találom a videókban.
2013. febr. 4. 01:01
 4/17 A kérdező kommentje:
felettem lévőnek, mert biztos egy részeges parasztember és nem tudja magát kifejezni :D De ha ki tudná még akkor sem hinnél neki?
2013. febr. 4. 03:55
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem tűnik részegesnek és bolondnak sem. Meg minek találta volna ki, hogy rajta röhögjön mindenki? Én is láttam 1x valamit ami nem stimmelt, igaz kicsi emberkék nem voltak és hál Isten nem egyedül voltam mert akkor még mondhatnám hogy káprázott a szemem.
2013. febr. 4. 08:06
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem azért írtam,h mesél,mert paraszt.Biztos,h nem részeges.A testbeszéde azt mondta,h nem úgy volt ahogy mesélte-valami történt ,de nem teljesen az amit mondott.
2013. febr. 4. 10:05
 7/17 anonim ***** válasza:

"felettem lévőnek, mert biztos egy részeges parasztember és nem tudja magát kifejezni :D De ha ki tudná még akkor sem hinnél neki?"

Nem.

2013. febr. 4. 10:05
 8/17 nemelfogult ***** válasza:

"mert biztos egy részeges parasztember és nem tudja magát kifejezni"

Nem tűnt részegesnek, ki is tudta fejezni magát csak ugye nem volt öltöny-nyakkendő rajta és nem egy tudományos kutatóintézet dolgozója. Egyébként, ha az lenne és tényleg látta volna amit látott akkor nem mondta volna el...

Szóval akármit is látott, nem hinném, hogy azért mondta volna, hogy 10 perces celeb legyen vagy érdekesebb legyen az élete. Persze lehet, de nem valószínű, elvégre elmenekülni egy erdei fénytől nem tenné túl népszerűvé sehol sem.

Más, hogy nem tudni a videóból az egész dolog más körülményeit sajnos. De legalább olyan jó esélye van, hogy igazat mondott minthogy kitalálta volna.

2013. febr. 4. 14:36
 9/17 anonim ***** válasza:

Vigyük végig logikailag:Van egy intergalaktikus utazásra képes,már évezredekkel előttünk járó faj,aki ellátogat telljesen átlagos kis bolygónkra.Szóval ellátogatnak:Kérdés:Mit csinálnak itt?

A(Minden lehetséges anyagból és fajból amihez csak hozzáférnek ,mintát vesznek,mint egy igazi intelligens ,felfedező faj.

B)Merészek lesznek,és megkockáztatnak kapcsolatba lépni egy olyan hülye fajjal ami még mindig háborúzik saját magával kőolajért,aranyért,és más ércekért.Ezt stílusosan mondjuk megtennék egy város felett.Mondjuk leszállnának a Fehérház előtt,vagy az Eyfel torony előtt.Akármit csinálnak,de az feltűnő.

És C)Mint valami hülyék,élyszaka egy mindentől távoleső magyar falu egyik erdejében,elkezdenek illegálisan fát lopni.Na most melyiknek van a három közül nagyobb valóságalapja.Mert a kérdező szerint a C-nek.Hát akkor megyek és bekamerázom a házam körüli fasort,el ne lopják az idegenek.

2013. febr. 4. 16:27
 10/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, hol volt itt szó falopásról? Meghibásodott az űrhajó fluxus kondenzátora és azt szerelték.
2013. febr. 4. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!