Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt nem rég tették fel,...

Ezt nem rég tették fel, szerintem igazi. Szerintetek?

2013. jan. 14. 19:04
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

az alatta lévő irás spanyol.. leforditottam, ez volt alá irva:

UFO SPANYOLORSZÁGBAN, UFO SPANYOLORSZÁGBAN, UFO MADRIDBAN: Ebben a videóban egy ovni alakkal jelenik meg repülő csészealj ablakokkal, ami ütemhez lebeg, és a spanyol olajfa-ligeten levő talaj egy fele, amit egy kicsi völgybe tettek. Mi engedi meg neki, hogy el a civilizáció látványától.

Az ovni van egy elmélkedő fémes anyag, hasonló egy tükörhöz. Est az égen megengedi őket fordul mint egy csillogás és sorban, hogy álcázza az ég kéke vagy a blan, co a felhők.

2013. jan. 14. 20:24
 22/39 anonim ***** válasza:
94%
Nagyon szép fordítás volt. Lomb Kató forog a sírjában...
2013. jan. 14. 20:26
 23/39 A kérdező kommentje:

Lehet elragatattam magam, lehet még sem igazi..

beirtam a googléba a videok közé a videó nevét

és ezt adta ki :(

[link]

tehet nagy a valószinűség, hogy a videó nem igazi.. több próbálkozás után lehetett ilyen :(

2013. jan. 14. 20:28
 24/39 anonim ***** válasza:
esküszöm minek iskolába is járni, ha ilyen ritka hülyék maradnak az emberek? minek? ilyen agyatlanokat esküszöm bmeg be kéne zárni. ezek szokták facebookon a JPG képek alá írni, hogy ''ugorj'' meg ''mozogj''. hogy lehet ennyire befolyásolhatónak lenni? ez egy szerkesztett videó. a hülye is látja. ennyire hiszékenynek meg befolyásolhatónak lenni. ááh. feleslegesen koptatom az érintőképernyőt billentyűzet helyett. és ilyet szól: lefordítom spanyolról. és még büszke is magára, hogy google fordítóba be tudta rakni, és az érthetetlen, olvashatatlan fordítást képes még ide berakni. szerintem kamu kérdés, senki sem lehet ennyire szánalmas.
2013. jan. 14. 21:56
 25/39 anonim ***** válasza:

"az alatta lévő irás spanyol.. leforditottam"

Akkor Gabriel Aguilar kommentjét is fordítsd le. :DD

2013. jan. 15. 11:25
 26/39 anonim ***** válasza:

Eldurranok, olyan sztorija van a videónak, mint a nyavaja. Csávó nyugodtan túrázik, aztán hirtelen vágás, és már 2 méterre tőle egy rosszul animált csészealj lebeg. Fantasztikus.

Viccet félretéve, az ilyen videók azok, amik 100% hogy hamisak.

2013. jan. 15. 21:15
 27/39 anonim ***** válasza:
ilyesmit én is tudok, kell pár program hozzá, de nem túl nehéz, ja meg a tükröződés ilyen részletekre figyelni kell, ennyi
2013. jan. 15. 21:42
 28/39 anonim válasza:
2013. jan. 16. 15:40
 29/39 anonim ***** válasza:

"Itt a folytatása ez még brutálisabb:"

Az elszálló UFO elsuhanó árnyékát a távolban levő földúton már nem volt kedvük megcsinálni...

2013. jan. 16. 16:54
 30/39 anonim ***** válasza:

Ez egy nagyon profi számítógépes effekt, a tükröződést lehetett a legnehezebb megcsinálni.

Az árnyék része volt a legkönnyebb, csak egy átlátszó réteget kellett a videó alap felületére illeszteni.

Onnan látszik, hogy nem igazi, hogy az animációs filmekhez hasonlóan, mű hatást kelt a tárgy.

A másik, hogy egy csészealj felülete ennél sokkal simább, nem ilyen dörzsszerű.

Am kérdező, te sem hiszed el, hogy igazi, sztem csak trollkodsz :D

2013. jan. 16. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!