Ezt nem rég tették fel, szerintem igazi. Szerintetek?
az alatta lévő irás spanyol.. leforditottam, ez volt alá irva:
UFO SPANYOLORSZÁGBAN, UFO SPANYOLORSZÁGBAN, UFO MADRIDBAN: Ebben a videóban egy ovni alakkal jelenik meg repülő csészealj ablakokkal, ami ütemhez lebeg, és a spanyol olajfa-ligeten levő talaj egy fele, amit egy kicsi völgybe tettek. Mi engedi meg neki, hogy el a civilizáció látványától.
Az ovni van egy elmélkedő fémes anyag, hasonló egy tükörhöz. Est az égen megengedi őket fordul mint egy csillogás és sorban, hogy álcázza az ég kéke vagy a blan, co a felhők.
Lehet elragatattam magam, lehet még sem igazi..
beirtam a googléba a videok közé a videó nevét
és ezt adta ki :(
tehet nagy a valószinűség, hogy a videó nem igazi.. több próbálkozás után lehetett ilyen :(
"az alatta lévő irás spanyol.. leforditottam"
Akkor Gabriel Aguilar kommentjét is fordítsd le. :DD
Eldurranok, olyan sztorija van a videónak, mint a nyavaja. Csávó nyugodtan túrázik, aztán hirtelen vágás, és már 2 méterre tőle egy rosszul animált csészealj lebeg. Fantasztikus.
Viccet félretéve, az ilyen videók azok, amik 100% hogy hamisak.
"Itt a folytatása ez még brutálisabb:"
Az elszálló UFO elsuhanó árnyékát a távolban levő földúton már nem volt kedvük megcsinálni...
Ez egy nagyon profi számítógépes effekt, a tükröződést lehetett a legnehezebb megcsinálni.
Az árnyék része volt a legkönnyebb, csak egy átlátszó réteget kellett a videó alap felületére illeszteni.
Onnan látszik, hogy nem igazi, hogy az animációs filmekhez hasonlóan, mű hatást kelt a tárgy.
A másik, hogy egy csészealj felülete ennél sokkal simább, nem ilyen dörzsszerű.
Am kérdező, te sem hiszed el, hogy igazi, sztem csak trollkodsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!