Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Ezt nem rég tették fel,...

Ezt nem rég tették fel, szerintem igazi. Szerintetek?

2013. jan. 14. 19:04
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

szia utolsó, nem akarlak meggyőzni, de lehetséges hogy több órát videózott ezért csak a lényeget ragatta ki..

köszi..

2013. jan. 14. 19:23
 12/39 Tom Benko ***** válasza:
100%
Elég furcsák a visszaevrődések rajta, legalábbis az én szememnek. Olyan, mintha utólag valamilyen 3D programmal rajzolták volna rá, mondjuk Blenderrel. Az sem világos, hogy miért veszi csak pár másodpercig, hiszen a videó végén egyértelműen látható, hogy még javában ott tartózkodik. Szintén furcsa, hogy milyen nyugisan, szinte nemtörődöm módon videóz a gyerek, holott azért simán lenne 200 a vérnyomása egy átlagembernek. Mindezekkel egyetértésben azt kell mondjam, felettébb gyanús, hogy egy ügyes hamisítvány, mintsem valódi felvétel. De ha gondolod, a szkeptikus fórumon biztosan szívesen kielemzik a felvételt.
2013. jan. 14. 19:35
 13/39 anonim ***** válasza:
Mé? Nincs hely a Youtube-on? /Nem életszerű.../
2013. jan. 14. 19:35
 14/39 anonim ***** válasza:
77%

http://www.youtube.com/watch?v=9gvqpFbRKtQ

Ez életszerű. Teljesen igazi, beszélnek is benne az idegenek. És csak azért ilyen rövid, mert csak a lényeget akarták kirakni.

2013. jan. 14. 19:38
 15/39 Dalek Traak ***** válasza:
Már rögtön láttam róla, hogy nem valódi.
2013. jan. 14. 19:52
 16/39 anonim ***** válasza:
Ez igazi! :'( apu jött értem! :'( ithagytak a földön! :( 2 hétbe telt míg átnézte az összes bolygót ahol jártunk!
2013. jan. 14. 19:58
 17/39 Brutálállat válasza:
100%
Nehogy elhidd!Ilyen közelről látni UFÓ-t.Beszarna rögtön,és úgy kapkodná a kamerát,futás közben,hogy öröm volna nézni.Kérdezz olyanokat akinek volt már esetleg ilyen,vagy hasonló élménye.Ha egyáltalán el meri mondani,a félelem tuti benne lesz.Ezért nem profi a cucc,többek között!
2013. jan. 14. 20:03
 18/39 anonim ***** válasza:

0:22-nél még nincs semmi árnyéka, majd hirtelen lesz

ügyes munka, de nem 100%-os, kilóg a lóláb

a sas elvitte a kisbabát - videó sokkal jobb .... az profi munka

2013. jan. 14. 20:10
 19/39 A kérdező kommentje:

tudod mi a vicces utolsó, az hogy nekem is az a sasos videó jut eszembe,..

és tudod hogy ez mit jelent, azt hogy befolyásolhatóak vagyunk....

-nem tudom hogy igazi-e , de ha igen akkor könyen rávehetnek minket arra , hogy nem az...

2013. jan. 14. 20:16
 20/39 anonim ***** válasza:

igen, a sasost én elhittem, aztán olvastam, hogy vizsgamunka volt

Ez az ufós szerintem eléggé mű, nekem rögtön kitűnt, hogy nem igaz tárgy, csak géppel alkották meg

2013. jan. 14. 20:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!