Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Hogyan vehetném fel a kapcsola...

Hogyan vehetném fel a kapcsolatot földönkívüliekkel?

Figyelt kérdés
2012. dec. 26. 21:13
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
január 1-én van a Befolyásos Ufópapák Hivatalos Világnapja.... menj ki a disneylandba hajnlai 2--kor a tokioi disney landba. és banán. szhivesen :*
2014. máj. 10. 21:56
 32/38 anonim ***** válasza:
Darv Drav! A neved Darwinra hajaz, csupán a logikád sántít. Persze, az emberi fantázia végtelen, minden elképzelhető és mindennek az ellenkezője. Csupán azt kellene figyelembe venni, hogy a jelenleg ismert egyetlen gondolkodó lény, - az ember - élettere milyen hihetetlenül szűk. Milen légköri, nyomásviszonyok, sugárzási körülmények között létezhetünk egyáltalán. Ahol megoldhetó a fajfenntartás, a szaporodás. Bebizonyított tény, hogy már hat hónapi ürben tartózkodás is komoly genetikai változást okoz az emberi szervezetben és ha ezt átadja az utódoknak, a következő generáció képtelen lenne a füldi körülmények közt létezni. Hogyan képzeli el az emberiség, hogy olyan körülményeket teremt a Földön kívül, ahol a fajfenntartás biztosított? Ez a prolémáknak csak egy morzsányi szelete. Az idegen lényeknek a léte és fizikai folyamatoktól, körülményektől független létezése, szaporodása szintén elképzelhetetlen. Ez a kérdéskör mélyen beszívódot sok ember agyába, akárcsak az istenhit. Mindenesetre a hit nagy dolog. Ha én azt hiszem, hogy naponta két kézzel 500 mázsa fát fel tudok aprítani, az még nem jelenti azt, hogy ezt meg is tudom tenni. Az emberiség végtelen fantáziájának és már-már önteltségének köszönhetően azt gondolja, hogy minden problémán át tud lépni. pedig jelenleg a saját és a Föld élővilágának puszta léte forog kockán. Ezt is képtelen jelenleg megoldani, a jelenlegi fejlődés fenntartásához szüséges energiát is egyre nehezebben tudja biztosítani. És az úgynevezett "földönkívüliek"- nek miért ne lenne hasonló problémájuk? Még azt sem sikrült megoldani, hogy egy egeret eljuttassanak másik bolygóra és visszahozzák. pedig annak sokkal kisebb a tömege, kevesebbet eszik és iszik. Mindenesetre az istenhit és az ember mindenhatóságába vetett hit szinte egy tőről fakad. A mértéktelen önkontroll nélküli fantáziálásról.
2014. jún. 21. 03:31
 33/38 anonim válasza:
Texasban szaladj egy repülő gömbnek és telepatikus úton beszélgess velük,nekem sikerült és láttam a földet a csészealjukból,de azt mondták hogy a bolygójukon nem ajánlott az embereknek lakni mert az ottani környezet nem alkalmas az emberi életre,vagyis elporladnánk.....
2014. okt. 31. 17:29
 34/38 anonim ***** válasza:

Szerinted melyik bolygóra látoggatunk el?

.

"2020-ban indul az első űrkolónia a Marsra..."

TERVEZIK indulását...

.

Válasz a kérdésre:

legyél Pataky Attila haverja, vagy járj koncertjeire!

Ő már koncertjén is látott földönkívülieket...

2014. okt. 31. 21:37
 35/38 anonim ***** válasza:

nekem ez egy régi álmom, és biztosra veszem, hogy maximum pát éven, évtizeden belül kapni fogok egyértelmi jeleket, hogy sikerült. Habár nem mondom, hogy már sikerrel jártam, de a legjobb belátásom szerint teszek

te mire vagy nyitott?

én azt gondolom, hogy olyan módszerekkel ahogyan a média közli a néppel,hogy az ember próbálkozik, afféle módokon való kapcsolatfelvétel még várat magára pár száz évet, de mivel annyi időnk nincsen, ezért kell valami más módot találni

2015. júl. 24. 16:23
 36/38 anonim ***** válasza:
Meditáció!
2015. okt. 24. 23:58
 37/38 anonim ***** válasza:

1. lépés: Kapcsold ki a gépet.

2. lépés: Irány a kocsma!

3. lépés: Pálesz sok-sok pohárral.

4. lépés: Igyál még!

5. lépés: Na, még ezt az egyet!

6. lépés: Nézz körül.

7. lépés: Ne csodálkozz, ha Jabba áll előtted.

Egyszerű, s hatásos.

2016. márc. 4. 20:40
 38/38 anonim válasza:
Szerintem amig az emberek egymást irtják ne is álmodozzunk földönkivüliekről xdd
2018. júl. 22. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!