Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Van valaki aki innen ismeri...

Van valaki aki innen ismeri 404 et személyesen, vagy volt már dolga nála?

Figyelt kérdés
Bármilyen értelemben, és az ide anno irogató úriemberről alias 404 ről szeretnék információkat kapni... Azt tudom hogy a mey.moy.su oldalon aktív jelenleg, de van e itt olyan aki személyesen találkozott vele és negatív a véleménye.
2012. dec. 14. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

azt bárki le tudja írni, hogy "én találkoztam vele" a kérdező nem is ezért kérdezte

hanem tapasztalatokról vele kapcsolatban

2012. dec. 15. 12:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Angol akcentusú, kreol, középkorú kopsz férfi bal arcán sebhellyel amit látni hogy valamikor össze varrták neki láttam az öltéseket. Fertőtlenítő szaga volt. Barna kabát volt rajta a nadrágra már nem emlékszek. Magas termetes volt szerintem izmos az arca szögletes.
2012. dec. 15. 13:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Miért kéne személyesen is ismerni 404et? Téged ismer valaki innen személyesen? Volt már dolga valakinek nálad? Vagy azért kéne személyesen ismerni mert híres? Miért kéne minden híres embert személyesen ismernie valakinek? Tudtad hogy híres emberekkel nehéz találkozni? Szerinted az FHM magazin főszerkesztőjét hány civil ember ismeri személyesen? Találkozott valaki személyesen a gyakorikerdesek.hu tulajdonosával? Volt már valakinek dolga nála? Szeretnék információkat kapni róla és kinek mi a véleménye. Ez épp ilyen kérdés. Bárki mondhatja hogy találkozott vele és bármilyen történettel elődrukkolhat te meg elhiszed.
2012. dec. 15. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!