Van valaki aki innen ismeri 404 et személyesen, vagy volt már dolga nála?
Ferenczy Gergely. 404-nél lakott x hónapig. Elmesélte hogy 404 hogy utazott el egy másik (sokkal melegebb) bolygóra egy késsel, egy napszemüveggel és egy flakon naptejjel. :D
Egyébként hagyhatnátok már szegény 404-et főni a saját levében. Lejárt az ideje. Nem tudom mennyire vagy képben kérdező de a GYK-s pályafutásának utolsó szakaszában nagyon sok ember elpártolt mellőle mert már-már bizonyítást nyert (amit egyébként is mindenki tudott), hogy 404 csak kitalálta a történeteit. Azon bukott el, hogy nagyon bizonyítgatni akarta az igazát.
Akkor beszéljünk a következőkről: Star Wars, Star Trek, Gyűrűk Ura, Avatar, Csillagkapu. Mindegyik egy rendkívül intelligens és jó fantáziavilággal megáldott író alkotása. Picit már el is hiszi az ember, hogy valósak. De nem azok. Attól hogy valaki intelligens még nem biztos hogy igazat is mond. Csupán tudja hogy hogyan használja ki a kevésbé okosakat.
Ezen kívül van egy nagy különbség a GYK és a mey.moy között. A GYK-n szkeptikusok és okosan érvelő pártatlan emberek is vannak a nagyon kevés hívő mellett, hiszen ennek az oldalnak nem az a célja hogy az ezotériát népszerűsítse. A mey.moy.su viszont egy kizárólag ezotériával foglalkozó oldal. Nem tűr ellenvéleményt. Eldönti hogy ami ott található az valós, semmilyen érvelést nem fogad el ha az ellentétes nézeteket vall. Olyan emberek járnak oda akik annyira hinni szeretnének, annyira különlegesek akarnak lenni hogy képtelenek észérveket nézni. Az átlagéletkor pedig 13-16 év.
"mert már-már bizonyítást nyert (amit egyébként is mindenki tudott), hogy 404 csak kitalálta a történeteit"
ki bizonyított be mit, hogyan?
Igen én, diator voltam....
(ne írjatok üzenetet, köszi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!