Miért ilyen drága egy ufómagazin?
Figyelt kérdés
Ma lestem meg az újságosnál. 900 Ft egy példány, úgy hogy a legtöbb cikk egy ismeretlen szerző elmélete ! ! !
Mi azon a 900 Ft ? Mennyit kaphat egy ilyen cikkíró ? Állítólag az a piacvezető magyar ufólap.
2012. dec. 12. 23:34
11/31 anonim válasza:
Szerintem nem számítana reklámnak, ha legalább az első két betűjét, vagy a rövidítését kiírnátok. A kérdező és a munkatárs is. :)
12/31 anonim válasza:
Egyetértek azzal, hogy az emberek igénylik a modern meséket, s ezért lehet ilyen lapot (is) eladni. Könyvek is készülnek szép számban. S igen, addig nincs baj, amíg az olvasó helyén kezeli, azaz tisztában van a mese értékével. De pont ez a rovat ékes bizonyítéka, hogy mennyire sok ostoba ember van.
13/31 anonim válasza:
Munkatárs: Ufómagazin, Kornétás Kiadó
14/31 anonim válasza:
Mert az állam kivetette rá az UFO adót.
15/31 anonim válasza:
Mert válság van, nekik is meg kell élni valamiből.
Gondolom te sem dolgoznál ingyen.
16/31 anonim válasza:
Szerintem minden magazin ami egy bizonyos témával foglalkozik, az elég drága, mert csak egy szűk réteget érdekel, ezért kevesebb példányból kell kihozniuk a hasznot (kevesebbért lehet hirdetési felületet eladni az olvaószám miatt), mint mondjuk pl. egy átlagos női lapnak.
17/31 anonim válasza:
Kíváncsi volnék, a Krixkraxi vagy Lumbulábi birodalmaknál milyen ilyen témájú újság kapható? Embermagazin? :D
18/31 anonim válasza:
kamucikkek. Csoda, hogy még fut a magazin!
19/31 anonim válasza:
"A szerkesztőségben dolgoztam."
Nem félsz, hogy ez a közösség virtuálisan meglincselne ezért?
20/31 anonim válasza:
Szerintem az Ufómagazinnál vannak sokkal igénytelenebb és mégis sokkal drágább bulvár magazinok. Másrészt sokan nem tudják, hogy az Ufómagazin szerzői minden olyan cikkel, amely az ufókról szól, minden pillanatban az életüket kockáztatják. Ugyanis csak háromféle ufó létezik. Pl. olyan, amelyik valamelyik nagyhatalom részére szinte nesztelenül közlekedve légi felderítést végez. Továbbá olyanok, amelyek illegális szervkereskedelem céljából évente ezrével embereket rabolnak el vagy éppen narkócsempészettel foglalkoznak. És vannak azok, amelyek ténylegesen földönkívülieket szállítanak. Az utóbbiak földi kollaboráns ember-ügynökei mindent elkövetnek azért, hogy eltegyék láb alól mindazokat, akik akadályozhatják a megbízóik földi gyarmatosító tevékenységét. Aki nem hiszi, az próbáljon meg bármilyen kérdést publikálni az ilyen kollaboránsokról, s meglátja, rövid időn belül olyan "baleset" éri majd, amelybe belepusztul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!