Miért ilyen drága egy ufómagazin?
Ma lestem meg az újságosnál. 900 Ft egy példány, úgy hogy a legtöbb cikk egy ismeretlen szerző elmélete ! ! !
Mi azon a 900 Ft ? Mennyit kaphat egy ilyen cikkíró ? Állítólag az a piacvezető magyar ufólap.
Miért emeltdíjas egy 10000-szeres pénzenergia az Atlantiszi fényjárótól? :D
Mert a semmit legalább drágán kell eladni.
"ismeretlen szerző elmélete"
Szerintem akinek ebben a témában(UFO) jó a fantáziája,azt busásan meg kell fizetni.Az emberek "eszik" az ufos sztorikat.
548 Ft a papíralapú.
Hogy miért ennyi? Kevés példány készül belőle. Azt tudni kell, hogy a nyomdatermékeknek van egy fix, s egy példányszámfüggő költséghányada. A tördelő, korrektor bére állandó, a szerzők, hirdetésszervező stb. is fix összeget kap. Ezt akkor is ki kell fizetni, ha 1 szám készül, s akkor is, ha egymillió. Az összeg azonos. A nyomdai költség a példányszámtól függően növekszik.
Nem adhatok ki bizalmas információkat, de nagyon szerény keretek között jön létre a lap.
Azért, hogy az igazság soha ne derülhessen ki az ufokról. ezért a magazin ára megfizethetetlen....
Remélem tudtam segíteni...
Azért ennyi, mert ennyit lehet kérni érte. (Az egy dolog, hogy ennyit kell kérni, hogy fennmaradjon a lap, de ehhez az is kell, hogy valóban ki is fizessék, különben már megszűnt volna.)
Szóval azért ennyi, mert az embereknek igényük van a modern mesékre, a különlegességekre a hétköznapokban, ahogy a mozifilmekre is, hogy egy kicsit elhiggyék, hogy részesei valami különleges dolognak, és hogy nem is szürke átlagpolgárok. Ez teljesen természetes és jó, amíg az ember nem szakad el a valóságtól. És igazából az ilyenek adnak ki rá ennyit, és ezért élnek még ezek a lapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!