Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Itt a Kapcsolatfelvétel...

Itt a Kapcsolatfelvétel napja? (kérek mindenkit, hogy komolyan, köszönöm)

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 10:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 22-én fel fogom tenni azt a kérdést, h vannak-e túlélők?!
2012. dec. 12. 11:18
 12/22 anonim ***** válasza:

Emberek !!!! Már csak 9 nap és ennyi volt.

Megyünk a lecsóba !

2012. dec. 12. 12:08
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én 22-én fel fogom tenni azt a kérdést, h vannak-e túlélők?!"

Remélem tudok majd rá válaszolni. :)

2012. dec. 12. 12:27
 14/22 anonim válasza:
Szerintem mindenki azt várja, hogy jobb ,vagy más legyen az élete, ahelyett, hogy a mindennapokat alakítaná úgy, hogy az a lehető legjobb legyen. Ha boldogak lennénk, akkor másképpen állnánk hozzá a dolgokhoz.
2012. dec. 12. 12:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Erre már nem tudok mit mondani. Igazából le a kalappal, de tényleg. Hihetetlen, hogy mennyi "fantáziagazdag" ember létezik. A sci-fi írók elbújhatnak azok mögött az emberek mögött, akik az ilyen és hasonló cikkeket kitalálják.

Én csak remélni tudom, hogy eljön a világvége, mert ennyi hülyével együtt élni, már elég fárasztó.

2012. dec. 12. 12:58
 16/22 nemelfogult ***** válasza:
A kérdésnek semmi köze nem volt a világvégéhez. Mi lenne, ha a kérdésre válaszolnátok??
2012. dec. 12. 13:23
 17/22 A kérdező kommentje:

Az utolsó mond valamit!

Na de most tényleg, ti meditálni fogtok 21-én hogy felvegyétek az idegenekkel a kapcsolatot?

Figyeljetek ide, tudom, hogy hihetetlennek hangzik, de én tényleg csak a választ keresem. Én gyermek koromban találkoztam egy lénnyel ami nem ember volt!

Én hazudok, én arra kérek mindenkit, hogy ti is meditáljatok, és a cikket olvassátok végig....

Én ezt a cikket azért tartom érdekesnek mert minden héten tesz frissítést, ezt az üzenetet a világon sok országba közvetítik , minden áldót héten.... Ezt az üzenetet magyarra fordítják, aki ezt csinálja biztosan sokan ismerik....

Én nem tudom, hogy higgyek-e benne vagy sem, de szeretnék választ kapni arra, amivel én találkoztam...

Én minden esetre megpróbálom és meditálni fogok.....

Remélem mindannyian megtaláljuk azt a választ amit keresünk.

2012. dec. 12. 13:37
 18/22 A kérdező kommentje:
Én nem******** hazudok
2012. dec. 12. 13:38
 19/22 anonim ***** válasza:
Aha, szóval hazudsz. Legalább bevallottad.
2012. dec. 12. 14:09
 20/22 anonim ***** válasza:

Tisztelt Uram!

A kapcsolatfelvétel napja nincs itt.

Köszönöm megértését.

ez elég komoly volt te reptilián?

2012. dec. 12. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!