Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szerintetek dec.22-én szégyenü...

Szerintetek dec.22-én szégyenükben örökre elhagyják az oldalt a világvége mániások, vagy jön egy újabb dátum?

Figyelt kérdés
2012. dec. 10. 19:31
1 2 3
 11/21 Dalek Traak ***** válasza:
Addig lesznek újabb dátumok amíg tényleg el nem jön a világvége.
2012. dec. 10. 20:15
 12/21 Botosjeti ***** válasza:
Ráfogják, hogy elromlott az űrhajó :))
2012. dec. 10. 20:28
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Várjunk csak !! .....

Azt honnét veszitek hogy túlélitek 21-ét ? :D

2012. dec. 10. 20:29
 14/21 anonim ***** válasza:
A világvége jósokat nem szokták számonkérni, ha elmarad a rendezvény. Jön majd egy újabb dátum, Nibiru is köztünk settenkedik még :)
2012. dec. 10. 21:30
 15/21 anonim ***** válasza:
jon egy uj. meg volt valami aszteroida is ha jol emlekszem valamikor 2016ra josolva. keszulhetunk :D
2012. dec. 11. 06:16
 16/21 A kérdező kommentje:
Majd a sajtó beszámol róla, hogy: ELMARADT A VILÁGVÉGE :D
2012. dec. 11. 11:43
 17/21 anonim ***** válasza:
Vagy majd bemagyarázzák, hogy igenis megtörtént a világvége december 22-én, csak a sok gyarló buta ember nem vette észre, persze ők a kiválasztottak látták, hogy mi történt stb. stb.
2012. dec. 11. 11:52
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
""Jön majd az újabb idióta kérdés:"Miért maradt el a világvége???"" Miért, elmaradt?:) Sok válasz erre az vagy az lesz, hogy tulajdonképp ez megtörtént, csak nem fizikailag látható, érezhető síkon, számunkra nem érezhetőn, bennünk nem volt elég hit, hogy ezt hatalmas ajándékot, ezt a fejlesztőpackban (MindServicePack for Human) részesülhessünk, nem voltunk azon a spirituális szinten, hogy átcsusszanhassunk abba a szellemi létállapotmagasságba, amibe ők. Az ő kis fejükben már ott zizegnek startra készen a majdani beképzelésre előkészített neuronok. Várják a nagy fordulót. Ezek megmaradtak gyereknek. Mint mikor a kislány a műanyag teáskészletből megkávéztatja (nem elírás, szándékos a képzavar) a családot - levegővel. Nem untatom az olvasót további példával, de hemzsegnek az ilyen gondolkodásmódok, "logikák", (tév)eszmék a gyerneteg elme szimptómáitól. Kikerült emberünk az életbe, minde cudar volt, bezzeg a gyerekkor, ott még melegség-gondtalanság-öröm é' bittonság, hát térjünk vissza beléje! Nulla szégyenérzettel és önkritikával legyártják - vagy amelyik nem, az várja, mint oktondi madárfióka a kukacot, csőrbe - az újabb dátumot. Ha nincs stresszhelyzet, egészen kiszámíthatók.. alias csendes őrültként lehet kezelni őket.
2012. dec. 12. 08:51
 19/21 anonim ***** válasza:
rubberjohn szerintem te írj könyvet :D
2012. dec. 12. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:

A Világnak nem lesz vége csak az emberiségnek.

És ez nem egy adott napon percre pontosan fog történni hanem már rég elkezdődött és szép lassan fog leépülni az emberi faj.Nézzetek csak körbe a tv-be,interneten, vagy csak menjetek ki egy kicsit az utcára.Amit látni fogtok az az agyhalott zombi invázió.Mondhatnám akár ezt az oldalt is hogy milyen dilisek írkálnak ide vagy ha felmegyek a youtube-ra első amit látok Cristofel új "zenéje" :D.Ha kinézek az utcára,tanterembe akár munkahejre minden fiatal bele van merülve az okos telefonjába és atom nagy baromságaival szórja meg a netet,facebookot.Ha bekapcsolod a tv-t nem hallasz mást csak rablás,gyilkosság,nemi erőszak vagy valamelyik sztárnak kivilant a bimbója.Most komolyan....Ezek lennénk mi?Ezek után meg ne csodálkozzunk azon se hogy nem akarja a kutya se felvenni velünk a kapcsolatot ha esetleg erre egy másik fajnak lenne lehetősége.

Szerintem nem az a kérés hogy mi lesz 22.-én hanem az hogy hová vezet ez az út amin járunk?!

2012. dec. 13. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!