Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » UFO Denver felett? A szakértők...

UFO Denver felett? A szakértők tanácstalanok? Szerintetek elég hiteles videó?

Figyelt kérdés
Trollok,Szkeptikusok Kiméljetek

2012. dec. 9. 23:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
7%
Ez csak egy meteorológiai léggömb volt, oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló.
2012. dec. 10. 07:51
 12/17 anonim ***** válasza:
Ja majd pont mi fogjuk itt eldönteni hogy mi volt az amikor az ottani erre szakosodott emberek se tudják biztosra. Ám a véleményem szerint valószínűsíthető :P
2012. dec. 10. 09:12
 13/17 nemelfogult ***** válasza:
29%

"Leginkább az cáfolja a videó hitelességét, hogy ma, amikor már ezer megapixeles eszközöket is képesek vagyunk gyártani, még mindig csak egy "elmosódott, semmit nem mutató" felvételt mutatnak bizonyítéknak. Szóval ez szinte egyértelműen igazolja a videó hiteltelenségét számomra".

Tudod, csak úgy érzem, hogy, ha éles és jó kép lenne, akkor egyből azt mondanád, hogy photoshop, After Effects, stb. Szerintem a repülők létezését sem lehetne ilyen hozzáállással bizonyítani. Úgyhogy annyira van igazad mint amennyire nincs hitele semmilyen felvételnek. Pedig nekem is van mindkettő, saját nem tökéletes ufo és repülő felvételem csak nyilván magamat nem fogom becsapni, tudom, hogy mikor mit láttam. A szomorú az, hogy egyrészről rengeteg a kamu videó, másrészről vannak hiteles felvételek, sok, amit tényleg az ismeretlen kategóriába kell(ene) tenni.

2012. dec. 10. 09:58
 14/17 A kérdező kommentje:

nemelfogult

Eggyetértek:)

2012. dec. 10. 11:24
 15/17 _Jessy_ ***** válasza:

Aki nem hisz benne az mind troll?!? Akkor mi a tökömért kérdezel, ha csak egyféle választ fogadsz el.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." - Albert Einstein

2012. dec. 10. 14:25
 16/17 anonim ***** válasza:

Az UFO-k mindig szégyenlősek. Ha 100-an kimennének oda megnézni, addigra persze már nem lenne ott.

"[...] tanácstalanná téve a repüléstudományi szakértőket [...]" - Mivel foglalkozik egy "repüléstudományi szakértő"?

2012. dec. 10. 17:06
 17/17 _Jessy_ ***** válasza:

Akkor kedves kérdező írok a kérdésedre is választ! Szerintem nem hiteles! A cikkben az áll, hogy többször is látták. Az hogy a második eset után nem vittek ki egy olyan kamerát, amivel jobb felvételeket lehetett volna készíteni eléggé életszerűtlen.

U.I. gondolom ezek után megint kapok egy jó kis k. anyázós privát üzenetet, amiért nem tartom hitelesnek. Amit ajánlani tudok ezzel kapcsolatban: ne fársztd magad, nem hatsz meg vele, csak magadat alacsonyítod le. :D

További szép napot!

2012. dec. 11. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!