Hogyan keszitenel, teljesen meggyozo UFO-videot?
(idegen jarmure)
olyanra gondolok ami rendesen elgondolkoztatja az embereket...
persze eszembe jutott az is ,hogy 404 hazat filmezem... ott ugy is mindennaposak az ismeretlen objektumok! XD
Kimennék éjszaka a mezőre, csinálnák néhány gabonakört, felengednék néhány lampiont, vagy valami hasonló repülő bizgentyűt és felvenném.
Másnap már itt írnák, hogy támadnak a reptoidok. :D
mármint kamut?
pff azt nem tudnék pedig én is értek a videóutómunkálatokhoz alapszinten
várj, inkább felveszem velük a kapcsolatot, elvisznek, lefilmezem őket, a felvételt feltöltöm a netre, és másnap jönnek azt kinyírnak a világ másik feléről érkező akárkik akik a titoktartás védelmezői
na ezért nem fogom felrakni a netre ha lesz egyáltalán ilyen videóm, ja várjunk már van vmi:D
Én nem készítenék, mert olyan szerzödést írattak alá velem a reptoidok, hogy nem beszélhetek senkinek arról az alkalomról, mikor találkoztam velük a Dzsámi tetején újévkor.
... jé valaki kopog! Na majd máskor leírom a sztori többi részét!
404-nek most van videoja... valahol olvastam ,hogy nem meri nyilvanosagra hozni... mert fel a MIB-tol....
dobj el egy frizbit es videozd le!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!