Most akkor hány idegen fajt is ismerünk?
pannika2013 válasza:
Kihagytátok még a:
-idiótoid
-baromoid
-stréboidok
-kockoidok
-magyarok
-predátoroid
-tűrkízek
-trolloid
-nyanoid
-pockoid
-űrkínai
-űrdzsipok
-Chuck Noroid
-Pestoidok
-osztálytársoidok
-katica ember
-3 cakkos pikó nyúl
-zöld íjász fanoidok
-káposztoid
-űrgazsi
-nagy és kis muteroid
-cserepes predátorok
és én még láttam allienoidokat is. :D
A 12. válaszoló vagyok.
A szilváslézersugárról alkotott fogalmazásomon kissé javítottam azóta, ami kikerült D.W blogjára is.
Mivel a szilvásbuktoidokról azóta is gyakran ennél a kérdésnél informálódnak ide is kiírom:
" Halálossága abban rejlik, hogy megváltoztatja az eltalált élőlény testének molekuláris szerkezetét. Az eltalált szerencsétlen szinte észre se veszi, de a teste pillanatok alatt elkezd átalakulni a szilvásbuktoidok klónjait tápláló nyúlós lila masszává /Amit ugye szeretnek/. Az állatiasabb fajok gyakran egymást is megtámadják és felfalják a sugár hatására. Az is előfordul, hogy a lövészárokban fetrengő sérült elkezdi elfogyasztani saját magát.
Az insectoid idegenek különösen érzékenyek a szilváslézersugárra. Az eltalált rovart azonnal letámadják és széttépik a társai. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!