Milyen korosztályú, és nemű emberek nézik az UFO észlelések témakört?
20/L :)
Nem láttam még sosem űrlényt, nem is nagyon hiszem, hogy "látogatnak" bennünket (azt elhiszem, h van élet a földön kívül)....S
ajnos úgy vagyok az idegenekkel, szellemekkel, boszikkal, vámpírokkal és ilyen mindenféle misztikus jelenségekkel, hogy amíg nem látom a saját szememmel, addig nem hiszek. Szeretnék hinni, de nem megy, és talán jól van így:) Ettől függetlenül nem tartom blődnek azokat akik tisztán képesek hinni bennük:) Egyébként nagy sci-fi rajongó vagyok!:)
És nem hittem dec.21-ben sem, ennek ellenére nagyon örültem volna, ha bekövetkeznek a világvége várók jövendölései és jönnek az űrlények, izgi lett volna nézni az emberek reakcióját:P
Mondjuk ez még nekem is sok:
http://www.youtube.com/watch?v=IZn5cXaMKnM
:)
Földi évben számolva 378 éves vagyok. Nemem a ti meghatározásotok szerint férfi.
A fajom reptoid.
Egy ősi piramis civilizációból származok, mi már kevesen élünk itt, én jelenleg 14453 éves vagyok,
egy földönkívülő faj harca közben katasztrofa jött létre és a piramis civilizácónk elpusztult
Üdv: Egy fénymester
1. 13 éves pubertáns fiúk, akiknek a helyesírása minősíthetetlen.
2. Okoskodó lányok 30-50 év között, akik legalább olyan bűnrondák mint egy alien, és egy jó nagy popsiba nyomásra vágynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!