Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Miért pont 21-én lesz az invázió?

Miért pont 21-én lesz az invázió?

Figyelt kérdés

2012. nov. 27. 15:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bocsika mondatot küldök. Már lassan engem is be hülyítenek!
2012. nov. 27. 18:59
 22/27 x) ***** válasza:
A dátum a maják naptárára van alapozva. Vagy is volt. Azóta megtalálták a naptár folytatását, csak egyes emberek lusták utánanézni a dolgoknak. Aztán mindenki elkezdte találgatni hogy vajon mi fog történni. Így jöttek létre a reptoid invázióhoz hasonló ijesztgetések. De egyébként a legtöbb elmélet közül ez a legvalószínűtlenebb, mert logikátlan.
2012. nov. 27. 19:54
 23/27 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem azért mert valójában nem a mikulás, és nem is a jézus és az angyalok hozza az ajándékot, hanem a reptoidok!

...és mivel rossz kisgyerekek voltunk jönnek majd minket megvirgácsozni! (az majdnem olyan rossz mint a veccő)

2012. nov. 27. 21:07
 24/27 anonim ***** válasza:

Akkor vennünk kell alufóliát mint abban a filmben. :)

Úgy majd nem látnak a fejünkbe: :) Egyébként azért pont 21-én lesz, mert ez a maják kedvenc száma volt. Ők találták fel a 21 nevű játékot. Szóval mint neo-maja azt mondom 2021-ben lesz világvége. -_-'

Ui: komolyan van aki beveszi ezt a világvége dolgot? Bár lehet 22-én már olcsóbb lenne a benzin... :)

2012. dec. 1. 23:41
 25/27 anonim válasza:
mindegy,nem lesz se invázió,se semmi,csak a szülinapom,írd majd ki facebookra dec. 22-én: él még valaki? ezzel el van intézve :)
2012. dec. 5. 19:50
 26/27 anonim válasza:
Szerintem a csak írtak egy távoli dátumot, mert úgy gondolták, hogy nem élünk örökké. Szerintem ez butaság!!!!!!
2012. dec. 17. 20:12
 27/27 anonim válasza:
juhuuuu, élünk
2015. márc. 11. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!