Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » Szellemek és idegen lények...

Netsi kérdése:

Szellemek és idegen lények milyen Asztrális síkban léteznek?

Figyelt kérdés
Szerintetek a szellemek melyik asztrális síkban léteznek mert azt halottam hogy 2012 december 21-én fel emelkedünk egy felsőbb rendű lényé ha ez igaz akkor szerintetek ott milyen lények létezhetnek és talán láthatjuk az elhunyt emberek lelkét vagy új idegen fajt ismerhetünk meg ha igen akkor milyen tudásra tehetünk szert?

2012. nov. 21. 20:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
hát erre csak azt tudom mondani hogy csak december 21 én tudunk erre a kérdésre válaszolni .. (remélem nekem van igazam )...
2012. nov. 22. 08:16
 12/16 anonim ***** válasza:
19%

Jéézusom, te jó sok mindent összeolvashattál és össze is kavartad rendesen.

Asztrál sík csak egy van.Ebben a fizikai sík "lenyomata" is megtalálható bizonyos formában, tehát tulajdonképpen egyszerre vagyunk az asztrál és a fizikai síkon is, de egyszerre csak az egyiket érzékeljük többnyire.Álmunkban gyakran látogatjuk az asztrál síkot.Ott valóban sok mindennel találkozhatsz.Az elhunytak lelke ideális esetben az asztrálisnál "emelkedettebb" síkon található.

Nem fogunk felsőbbrendű lénnyé emelkedni 21.-én.Ha ez mégis megtörténne, az sem azt jelentené, hogy az asztrál síkra kerülünk, hanem azt, hogy szellemileg,lelkileg leszünk felemelkedettebbek, bölcsebbek.

2012. nov. 22. 08:21
 13/16 anonim ***** válasza:

"kérdező itt nem érdemes ilyen témákban kérdezni, mert másról kezdenek el beszélni pár komment után(pl most az emberi képzelőerő jött szóba..)"

Nem másról beszéltünk. Szellem -> képzelt dolog -> nagy az emberi képzelőerő

"de ez meg hogy felemelkedünk 21-én ez elég erős számomra is, pedig nagyjából eddigi tudásom szerint el tudom különíteni a valós és valótlan dolgokat"

Az írásod alapján nem ez jött le, pont hogy fogalmad sincs a valóságról :P

2012. nov. 22. 10:55
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Hát, ahogy elnézem, ha te felemelkedsz felsőbbrendű lénnyé, akkor talán már eléred az átlagos ember szintjét.
2012. nov. 22. 12:57
 15/16 anonim ***** válasza:

oké, totál álomvilágban élek szerinted

akkor magyarázd meg, hogy te neked mit jelent a valóság, te szerinted a valóságban élsz?

egyáltalán, honnan jött le neked, hogy én nem tudom mi a valóság

2012. nov. 22. 23:16
 16/16 anonim ***** válasza:
A valóság,az ami körülvesz mindent,és mindenkit! A valóságból származik, az álom! Nem logikus? Megszületünk tanulunk,gondolkodunk,cselekszünk, informálódunk! Az álmunk, a külső információk,keveréke! Tehát az álom is valóság,valahol! Vagy nem? Ha nem,akkor miért is?
2012. nov. 25. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!