Ha te Földönkívüli lennél, melyik országot támadnád meg először?
Biztosan emlékeztek a reklámra, mely szerint, ha forradalom lenne, melyik TV csatornát foglalá el ? Hát az MTV-t, mert nagy a sugárzás tere.
Most ugye lehetne azzal érvelni, hogy ha földönkívüli lennél, melyik országot támadnád meg először ? Hát magyarországot, mer itt van a legtöbb Nóbel díjas egy főre esve. ugye itt a legértelmesebbek az emberek.
Szerinted, ha te földönkívüli lennél, akkor melyik országot támadnád meg előszőr és miért?
Én mondjuk kínát.
Nem szeretem a kínaiakat.
Ha földönkívüli lennék, miért éppen ezen kellene gondolkoznom? És miért akarnék elfoglalni bármit is?
Egyébként ha már igen, akkor USA-t és Kínát egyszerre, a haderejük miatt. Ezzel a Föld mint olyan, valószínűleg el is lenne intézve.
Egyértelműnek tűnhet a válasz. USA - Nem York City...
Persze ezzel természetesen azonnal halálra ítélnénk az inváziót, hiszen számos hős él New York Cityben, aki már nem egyszer megakadályozta az UFO támadást...
A lényeg, hogy nekünk semmi félni valónk nincs, mert minden sz@ar az USA-ban történik.
UFO támadás, Zombiapokalipszis stb.
Én nem országot, hanem egy személyt...
Fellázadooooooooook, Orbáááááááááááááááááááááááán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!