Az RTL-en meg a TV2-n miért nem adnak Ufós, sci-fi filmeket? A Függetlenség napján, meg a Támad a Marson kivül?
Nem gondolok semmiféle összeesküvés-re csak furcsa hogy mindenéve ugyanaz megy nektek nem?Vagy csak hülyén akarják tartani az embereket?
Reptoidnak képzelő emberek,Szkeptikusok,trollhomárok,Vallási őrültek,TV-Botok :) Kiméljenek
IGAZAM VAN !!!!!!!!HA -200000000000RE PONTOZTOK LE AKKOR IS!!!!BOTRÁNYOSAK VAGYTOK KOMOLYAN!!!AHELYETT HOGY AZ EMBERI TUDÁST FEJLESZTENÉ A SOK AGYAMENT IGAZI TUDÁSSAL,PÉLDÁUL AZ ORVOSTUDOMÁNY FEJLESZTÉSÉVEL,UFÓKRA MEG EGYÉB AGYRÉMRE PAZAROLJÁK AZ IDEJÜKET??ÉS HA LÉTEZNEK MIVAN??ÚGY GONDOLOM,AMÍG ITT A FÖLDÖN ILYEN NEHÉZ KÖRÜLMÉNYEK VANNAK EZT KELL JOBBÁ TENNI...
UTÓIRAT: PONT TESZEK A SZÁZALÉKOMRA,LEHET PRÓBÁLKOZNI...
Attól hogy még beírod hogy igazad van, attól nem lesz igazad. Ja meg hogy itt kiabálsz attól sem lesz igazad. Nem tudod érvekkel alátámasztani a mondandódat és a kiabálásoddal akarod ellensúlyozni ezt. Ez így nem megy, csak hülyét csinálsz magadból.
Nekem mi az érvem az UFO-k mellett? A sok észlelés egyszerű emberektől. Videók, képek által, amiből van sok is, de az emberek többsége és a tudomány is szkeptikusan áll hozzá, ami természetes. Miért titkolnák a kormányok? Pont azért hogy felesleges a pánik, nem akarják hogy ezzel foglalkozzanak az emberek, mivel ők sem tudnak sokkal többet az idegenekről.
Lehet kamu az összes UFO észlelés? Nem hiszem, bár én nyitott vagyok erre is, de akkor kérek egy mindenre kiterjedő cáfolatot az összes észlelést meghazudtolva, ennyi. Ez nem nagy kérés. Ebből lehetne akár dokumentumfilmet is készíteni, ha ennyire nem igaz a dolog.
Nem kiabálok de különben nem olvasnák el:)
És milyen tény kell??Ezt nem lehet bizonyítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!